Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
Hoe je computers gebruiken voor Praise Worship op projectieschermen
Veel kerken hebben de overhead projectoren en cellofaan vellen ze gebruikt om songteksten te projecteren met videoprojectoren bestuurd door computers vervangen . Videoprojectoren laat kerken om kleur en video toe te voegen aan de teksten projecteren ze . Deze geavanceerde functies worden mogelijk gemaakt door het gebruik van gespecialiseerde software voor dit doel geschreven . Het opzetten van een computer en projector voor dit doel duurt 2 tot 3 uur . Wat je nodig hebt
ComputerVideo projectorProjector screenProjector presentatiesoftware
Toon Meer Aanwijzingen
1

Stel de projector . Plaats het in een locatie met geen voorwerpen tussen de projector en het scherm projector . De projector zal moeten fysiek worden aangesloten op de computer , dus zorg ervoor dat je genoeg videokabel om de afstand af te leggen . Zorg ervoor dat de projector is ook in het bereik van een stopcontact . De details van dit proces zal verschillen afhankelijk van de projector die u gebruikt , dus de handleiding voor gedetailleerde instructies over het instellen van uw projector te raadplegen . Kopen van 2

Sluit de projector aan op uw computer . Sluit de video- kabel aangesloten op de projector video-ingang op de computer video-uitgang en sluit de projector netsnoer . In veel gevallen zal de computer automatisch de projector herkend als een video-uitgang apparaat en de juiste stuurprogramma's te installeren . Als uw computer niet automatisch de projector herkent , moet u handmatig stuurprogramma's voor het te installeren . Nogmaals , zal dit proces verschilt tussen soorten projector en je zal gedetailleerde instructies in de handleiding van de projector te vinden .
3

Installeer de projector software op de computer die u wilt de aanbidding presentatie uit te voeren . Er zijn een aantal geschikte programma's beschikbaar , variërend in prijs van gratis tot $ 400 en meer . Specifieke instructies over hoe u het programma dat u kiest installeert moet worden opgenomen met de software .
4

uw computer en presentatie-software configureren om de presentatie via de projector weer te geven . De presentatie software zal u toestaan ​​om alleen de inhoud van de presentatie van de projector weer te geven , terwijl het programma controles zichtbaar op het computerscherm blijven.
5

Maak een presentatie van de aanbidding songs die u wilt gebruiken tijdens de dienst met behulp van de software op uw computer . De meeste programma's hebben slides van liedteksten gebundeld met hen of beschikbaar voor aankoop . Je zou ook willen schriftlezingen of preek notities opnemen in de presentatie . Verschillende versies van deze software zal anders werken , zodat de handleiding of het bedienen disc die bij de software raadplegen .
6

Voer de presentatie wanneer u uw eredienst beginnen . U zult in staat zijn om ofwel zet de teksten over te gaan op een timer of dia's handmatig te schakelen . Het is aanbevolen dat u handmatig bepalen wanneer dia's schakelen om ervoor te zorgen de juiste dia wordt weergegeven op het juiste moment .

Previous: Next:
  projectoren
·Hoe kan ik een Asus computer a…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe maak je een Epson EMP S4 R…
·Hoe maak je een projector gebr…
·Wat is het verschil tussen een…
·Over Computers & Film Projecto…
·Wat Produceert X - Rays ? 
·Wat heb ik nodig om mijn proje…
·Specificaties van Eiki LC - NB…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe werkt Wattage Affect een processor ?…
·Hoe te Refill Samsung SCX4100 Laser Prin…
·Hoe kan ik een goedkope laptop voor scho…
·Hewlett Packard harde schijf herstel 
·Hoe mappen voor iPad Emails Creëren 
·Wat is neer compatibel met DDR400 ? 
·De voordelen van het maximaliseren van g…
·Toner Cartridge Componenten 
·Hoe maak je een Verwisselbare schijf boo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com