Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Onderdelen van een PC
Uw computer een verscheidenheid van essentiële en optionele onderdelen . Zodra ze allemaal verzameld , het resultaat is een machine die we kennen als een personal computer ( PC ) . De geïnstalleerde componenten geven pc-gebruikers veel opties, waaronder het spelen van games , verbinding met het internet en zelfs het bekijken van films en televisie . Essentiële onderdelen

De centrale processing unit ( CPU ) in uw pc is een component die de snelheid van uw computer bepaalt . Computer processor snelheden zijn beoordeeld in gigahertz ( GHz ) , een meting die 1000000000 cycli gelijk . Processor fabrikanten bieden gevarieerde functies op het moederbord van verschillende prijs levels.The computer is het zenuwcentrum dat veel hardware functies coördineert . Het houdt chips , kaarten en kabels voor geïnstalleerde devices.Every PC heeft een interne voeding , dat zet de wisselstroom van uw elektrische installatie naar gelijkstroom . Een pc moet beschikken over een functionerende ventilator om de computer te houden van oververhitting . De ventilator is meestal verbonden aan de stroomvoorziening .
Memory

ROM
( Read-Only Memory ) chips bevatten instructies die de computer vertellen hoe om te communiceren met de gebruiker en met andere hardware . De fabrikant deze wordt geïnstalleerd op het moederbord . RAM ( Random Access Memory ) chips geef je pc een tijdelijke plek om software en slaan bestanden draaien terwijl de computer in bedrijf is . De capaciteit van de RAM-chips wordt gemeten in megabytes ( MB ; 1 miljoen bytes ) en gigabytes ( GB ; 1,073,741,824 bytes ) . Chips zijn er in verschillende stijlen en maten, van 128 MB tot 2 GB op elke chip .
Gebruiker - Selected Components

pc
hebben video , geluid , seriële en parallelle kaarten die de functies van de monitors , luidsprekers en randapparatuur zoals printers en scanners controleren . Veel computers hebben nu USB ( Universal Serial Bus ) poorten die het aansluiten van randapparatuur handiger . PC-gebruikers moeten ook een modem of netwerkkaart (NIC ) te verbinden met internetdiensten en naar andere computers.
Input en Opslag componenten

Toetsenborden
, spoor pads en muizen zijn de meest gebruikte PC-ingang apparaten waarmee de gebruiker naar de computer commando's , tekst of opties te selecteren geven van gebruiker toestel worden weergegeven harde schijf biedt een plek voor permanente opslag van uw software programma's en uw bestanden . Voor personal computers had harde schijven , pc's gebruikte diskettes of tapes om bestanden op te slaan . Harde schijven maken gebruik van een computer handiger , maar ze zijn niet essential.A PC moet een diskette , cd- of dvd-station , zodat gebruikers om software programma's te installeren of om bestanden van de harde schijf van de computer kopiëren . Veel fabrikanten nu geleverd pc's met een cd- drive en geen floppy drive , maar gebruikers kunnen een interne of externe 3,5 - inch diskettestation kopen .
Beeldscherm

Computer monitoren
laat gebruikers zien uitgang van de computer . De meeste monitors in gebruik kunnen tekst en afbeeldingen weergeven . Zij kan in staat blijkt miljoenen kleuren . Desktop computer monitoren moet worden gehecht aan de computer via een kabel , terwijl de laptop monitoren zijn geïntegreerd in het apparaat .
Gevallen

onderdelen van de computer moet worden ingesloten in een geval dat het systeem tegen stof , water en door de gebruiker schade beschermt . Keuzes voor desktops variëren van torens die verticaal staan ​​om all - in-one opstellingen die onderdelen van de computer in het toetsenbord of monitor omsluiten .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe een XO laptop kopen 
·AGP Compatibel Moederborden 
·Hoe maak je een PCI Slot Cover…
·Hoe herken ik het verschil tus…
·Intel Vs . AMD Chip 
·Hoe maak je een computer conve…
·Hoe Computer Components Detect…
·Wat is i386 architectuur ? 
·Hoe te kopen een Lenovo 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe te Onboard Audio Van BIOS Award Disa…
·Hoe de camera op een Macbook Disable 
·Welk type van Disc heb ik nodig om foto'…
·Hoe maak je een PowerPoint afdrukken op …
·Hoe maak je een cd Deur Fix 
·Creative Lab Webcam Instructies 
·Radeon 4770 Vs . Radeon 5670 
·Hoe je videokaart drivers voor Inspiron …
·Hoe je films te bekijken op een Acer Asp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com