Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe te kopen computer onderdelen op een pc
Computers hebben gekregen een stuk goedkoper in de afgelopen jaren , met veel low - end desktop- systemen verkoopt voor minder dan $ 400 monteren . Echter, een ding in gedachten te houden over het kopen van een computer is dat je betaalt voor de kosten van de montage. Als je jezelf relatief bevoegde rond computers overwegen - misschien hebt u uw RAM upgrade , voegde een nieuwe harde schijf of een verbeterde grafische kaart geïnstalleerd - wilt u misschien overwegen het bouwen van uw eigen computer . Het is niet zo moeilijk als je zou denken , in feite , als je weet waar te winkelen het is zo simpel als het kopen van wat een kale kit genaamd . Wat je nodig hebt
internetverbinding
Creditcard of Paypal account
Toon Meer Aanwijzingen
1

de bouwstenen die nodig zijn om te kopen . In aanvulling op de behuizing , zullen deze meestal ook een voeding , moederbord , processor /CPU , harde schijf , videokaart of grafische kaart , RAM en een optische drive , zoals een cd -of dvd-station . Ook niet componenten zoals monitor, muis en toetsenbord te vergeten als je niet al hebben ze . Kopen van 2

Doe wat onderzoek op het type van de componenten die u wilt dat uw computer te hebben . In veel gevallen zal dit afhangen van wat u van plan uw primaire gebruik te zijn . Als je van plan bent veel van gaming , bijvoorbeeld , krijg je een high - end grafische kaart , een snelle processor en veel geheugen ( RAM ) wenst . Als de computer gewoon een huishouden computer gebruikt voor huiswerk zal zijn , kunt u waarschijnlijk gaan meer mid - range op deze onderdelen , maar overwegen een grotere harde schijf , om alle documenten van de familie op te slaan .
3

Bezoek een paar online winkels die computer componenten en kale botten kits te verkopen . TigerDirect , Newegg en 3B Tech zijn enkele sites die vaak worden aanbevolen door de computer technici .
4

Zoek de verschillende soorten kale botten kits beschikbaar . De meeste worden georganiseerd bij een minimum per type processor ( AMD of Intel ) , prijs en grootte .
5

Kies de basic kit je wilt en dan , als je wilt , kiest opgewaardeerd onderdelen . 3B Tech , bijvoorbeeld, biedt een configurator op zijn site die u toelaat om de basiscomponenten te kiezen of om ze te upgraden . De meeste sites bieden gedetailleerde specs op elk onderdeel , hoe - te helpen en recensies van klanten , evenals de garantie en terug te keren informatie .

Zoeken afzonderlijke onderdelen 6 als geen van de kits voldoen aan uw exacte behoeften . Het is echter moeilijker om te bepalen of elk van de onderdelen correct zal werken met de anderen op deze manier , en in het algemeen is het mogelijk om afzonderlijke onderdelen te upgraden of te veranderen binnen de kit .
7

Kies een verzendkosten optie die het best aan uw behoeften , met inbegrip van tijd en kosten . Scheepvaart kan duur zijn voor zware items zoals computeronderdelen . De meeste online retailers bieden order tracking voor uw pakketten , het is een goed idee om deze dienst te gebruiken , zodat u weet waar uw pakket is en wanneer het gepland om te komen
8

Bepaal wat tools die u nodig om te assembleren . uw pc . Het is niet nodig om deze te kopen van dezelfde plaats van waaruit u uw onderdelen bestellen . Je moet in staat zijn om uit te vinden wat u specifiek op de website nodig hebt die u bestelt uit , en zorg ervoor dat je hebt voordat de zending aankomt . U zult waarschijnlijk moeten een paar verschillende soorten schroevendraaiers , evenals punttang , dopsleutel en een zaklamp . Je moet ook een antistatische polsband om statische schade te voorkomen tijdens de montage van uw computer . Als u nog niet hebt deze items in huis , de meeste kunnen worden gekocht bij een grote retail of bouwmarkt . Antistatische polsband kan gevonden worden bij Radio Shack .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe vindt u het serienummer op…
·Hoe kan ik halen een MX8739 la…
·Hoe u uw trage computer Fix fo…
·Hoe kan ik een Dell Latitude l…
·Hoe te Ghosterr Fix op een eMa…
·Hoe je op afstand toegang Exte…
·Wat te doen met een snelle com…
·Hoe controleer ik mijn compute…
·EMachines T2682 Specificaties 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Recycle Office Max Toner 
·Hoe te installeren Adobe CS4 op een Asus…
·Optiplex 380 Vs . 360 
·Hoe te Lexmark 43XL inktcartridges Vul 
·Hoe maak je een gaming computer te bouwe…
·Hoe elkaar te halen een Evoluent Mouse 
·Hoe te Glossy Pictures Scan 
·Hoe maak je een ATI Radeon 2400 HD HDMI …
·Hoe maak je een Canon Inkjet Printer Pro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com