Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Wat te doen met een snelle computer
Aangezien de technologie stijgt tot nieuwe hoogten , hardware die taken uitvoert ooit gedacht onmogelijk wordt steeds toegankelijker voor de gemiddelde persoon . Keer op keer , ingenieurs ontwikkelen apparaten die triomferen over eerdere opvattingen die technologie was al aan zijn limiet . Desondanks , softwaretoepassingen groeien steeds complexere tot het punt dat velen nog druk op de grenzen van moderne apparatuur . Als je het geluk hebt om te kunnen materiaal dat de meest geavanceerde toepassingen aankan veroorloven echter buitengewone prestaties zijn binnen handbereik . Distributed Computing

Hoewel het huidige individuele computers veel groter dan de dromen van de ingenieurs van weleer , netwerkmogelijkheden neem berekenen naar een geheel nieuw niveau . Distributed computing zorgt voor een pool van resources worden gedeeld vanaf computers over de hele wereld . Gegevens worden verwerkt door meerdere computers in afgelegen locaties tegelijk . ( Zie referentie 1 . ) Een aantal distributed computing -projecten bestaan ​​die het gemakkelijk voor thuisgebruikers om mee te maken . Gebruikers kunnen hun computers om te zoeken naar elektromagnetische transmissies in de ruimte , proces protein folding simulaties helpen of breken ingewikkelde encryptiesleutels .

Veel distributed computing projecten
moeten scoren tafels om gemotiveerd gebruikers om zoveel mogelijk gegevens te concurreren en te verwerken als mogelijk . Volledig deel te nemen aan deze projecten vereist een snelle computer setup die gegevens snel kunnen verwerken .
Cutting - Edge Gaming

Video games
worden in snel tempo de meest populaire vorm van entertainment , genereren 11700000000 $ aan inkomsten in 2008 , volgens de Entertainment Software Association . ( Zie referentie 2 . ) De mate van grafische realisme kan verbazingwekkend zijn als je een computer snel genoeg om de software te draaien . Moderne videospelletjes druk op de grenzen van PC hardware, waarvoor dan wel dure opstellingen exclusief voor video gaming . Het hebben van een snelle computer is essentieel als je jezelf onder te dompelen in de moderne gamer cultuur .
High Quality Video Rendering

Ooit afgevraagd hoe de special effects in films worden geproduceerd ? Professionele software wordt gebruikt om een beeld op basis van een model dat u te creëren . Videorendering is zeer processor - intensieve en kan alleen worden bereikt met snelle computers . In feite is een " renderfarm " of reeks van snelle , specifieke machines , vaak gebruikt voor complexere taken . Rendering uw eigen complexe 3 - D graphics thuis is mogelijk met de juiste setup .
Voer een webserver

Het runnen van een webserver vanuit huis is een taak genoten door veel technologie enthousiastelingen . Sommigen zelfs voor kiezen om geld te verdienen door de verkoop van de toegang tot hun server en waardoor anderen om web - based services hosten op dezelfde machine . Moderne websites bieden vaak database-gestuurde webapplicaties , die zowel het geheugen en de processor intensief zijn . Servers met snel genoeg hardware te maken van de mogelijkheden van een webmaster vrijwel onbeperkt .

Previous: Next:
  PC Computers
·Mijn HP Tower zal niet Boot Up…
·Hoe vindt u het USB-stuurprogr…
·Hoe maak je een ScratchAmp te …
·Hoe Hook Up uw computer naar u…
·Zal Corsair Triple Channel Mem…
·Het automatisch laden Een Core…
·Hoe maak je een computer Mount…
·Lijst van Alienware Models 
·Hoe maak je een Working Comput…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Micro ATX 
·Hoe de RAM van een Dell Dimension 4600 V…
·Toshiba A135 - S4427 BIOS Recovery 
·EVGA 9800 GX2 SSC Specs 
·De specificaties van een Dell Latitude D…
·Wat zijn de specificaties van een Kindle…
·Hoe je verschillende iPods synchronisere…
·Hoe maak je een Power Adapter Fix 
·Wat zijn de functies van data projectore…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com