Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe goed Gooi Computerapparatuur
Als computer -apparatuur ouder wordt krijgt het moeilijker te verkopen of te ontdoen van . Er komt een moment dat het ongewenst of nutteloos voor jou wordt . Maar voordat je dat stuk van de apparatuur in de prullenbak wilt u misschien twee keer nadenken . Mag die uitrusting giftig materiaal dat schadelijk is voor u en het milieu bevatten . Printplaten bevatten zware metalen zoals lood en oude CRT ( glazen buis ) monitoren bevatten gassen die moeten worden heroverd en kwik , die giftig is . Gegooid in een stortplaats deze toxines zal uiteindelijk hun weg vinden in de watervoorziening . Dus het is een goed idee om goed te ontdoen van uw computerapparatuur . Wat je nodig hebt
Oud computerapparatuur , werkend of niet .
Een plek om afval te verwijderen naast de lokale stortplaats .
Toon Meer Aanwijzingen
1

* ** Belangrijk *** Zorg ervoor dat u veilig uw harde schijven te wissen voordat u ze overhandigen aan iemand anders . kopen van 2

Er is een lokale recycler in mijn omgeving die oude apparatuur zal nemen en te testen . Het spul dat niet werkt of dat te oud is ze te sturen naar schroot , het spul dat is nog steeds goed ze opknappen en of schenken of verkopen in hun kringloopwinkel . De Portland Oregon gebied heeft een grote non - profit genaamd Free Geek dat computerapparatuur neemt . Check ze uit op www.freegeek.org , misschien uw gemeenschap heeft iets dergelijks .
3

Controleer de fabrikant website van de apparatuur en zien of ze bieden een recycling programma. Fabrikanten zoals Dell bieden een groot programma voor het recyclen van hun apparatuur . Ze zijn meestal lage kosten of geen kosten .
4

Ik heb geconstateerd dat sommige Goodwill locaties zelfs het nemen van oude computerapparatuur werkt of niet . Maar vooraf bellen voordat u het naar de drop-off locatie , gewoon om ervoor te zorgen dat ze het nemen.
5

Gebruik uw lokale Gouden Gids of een zoekmachine zoals Google om recyclers vinden in uw omgeving die zal neem uw ​​computerapparatuur .

*** Waarschuwing *** Zorg ervoor dat de recycler echt is recycling van de apparatuur en het niet gooien op een stortplaats . Er zijn recyclers die uw apparatuur zal duren voor een vergoeding en draai je om en breng het naar een stortplaats in plaats van het afdanken van de apparatuur geweest .
6

Als uw computer apparatuur nog werkt en is niet te oud je zou kunnen doneren aan een lokaal goed doel , non - profit , of zelfs een school , wie zal het renoveren en te gebruiken .
7

Geef je gereedschap aan iemand die je kent die behoefte heeft ons konden gebruiken .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe te ACPI uitschakelen in ee…
·Hoe maak je een gebruikte comp…
·Hoe je inschakelen van de spaa…
·Hoe kan ik een DVR Thuis PC Bu…
·Hoe maak je een IBM PC Problee…
·Hoe maak je verbinding een Mot…
·De geschiedenis van IBM 
·Hoe een Koelmachine Install 
·Hoe de zaak vervangen voor een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Fly Pen Installatie-instructies 
·Wat is een Multimedia Controller 
·Mini Computer Definitie 
·Producten aan een laptop upgraden 
·Stappen om Problemen uitschakelen van ee…
·Wijzig AGP Snelheid Vista 
·Hoe te Enable Wi - Fi op de Dell Latitud…
·Kan een laptop worden overladen ? 
·Hoe je het scherm van een HP Pavilion Br…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com