Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe bouw & Verkoop Computers
Bouwen en verkopen van computers is een geweldige manier om een ​​hobby om te zetten in een winstgevend bedrijf . Zoals computer onderdelen goedkoper worden en de vraag naar computer -systemen groeit , is er geld te verdienen als je de know-how op te bouwen functionele pc's en verkopen ze voor een winst . Wat je nodig hebt
Computer onderdelen , Gereedschap voor montage
Verkooppunten
Shipping levert
Boekhouding en organisatorische vaardigheden
Toon Meer instructies
Hoe te bouwen en te verkopen computers

Onderzoek 1 en vinden een uitlaatklep voor goedkope computer onderdelen . De goedkoopste computer onderdelen zijn verkrijgbaar via online retailers . Er zijn duizenden internet computer onderdelen dealers , dus doe wat onderzoek naar de beste deals . Houd in gedachten dingen als bulk aankopen en terugkeerbeleid. Kopen van 2

Bepaal wat voor soort computers die u zal verkopen . Er zijn vele soorten van pc's , variërend van servers naar gaming -pc's , elk catering op een andere doelgroep . Bouw je pc te richten op een specifieke groep consumenten , in ieder geval tot de groei van uw bedrijf .
3

Monteer en test uw systemen . Zodra je een idee hebt van wat voor soort computer die u wilt bouwen , assembleren enkele testmodellen en zet ze door de ontberingen van het normale gebruik van de computer . Installeer het besturingssysteem , spelletjes spelen en rennen diagnostische tests uit te werken eventuele bugs of hardware conflicten . Uw systemen moet mogelijk zijn als rock solid als alvorens deze te verkopen om mogelijke problemen te voorkomen op de weg .
4

Vind een verkoop outlet . Nu dat uw computers zijn klaar om te verkopen , onderzoek en vinden kopers. De meest voor de hand liggende online outlet is Ebay , maar er zijn andere online veiling sites die nuttig kunnen zijn . Vrienden en familie kunnen ook geïnteresseerd zijn in de aankoop van uw computers . Ook contact met lokale bedrijven om hun computergebruik behoeften te bepalen .
5

Stroomlijn uw bedrijf aan uw behoeften te passen . Nu dat je computers en kopers , maak uw bedrijf winstgevender door uitbreiding naar andere verkooppunten of gericht op een meer specifieke consumentenmarkt . Bijvoorbeeld , als je gaming -pc's te bouwen , gericht op hard-core gamers die graag waterkoeling systemen te installeren en aanpassen van hun zaken met lichten . Maak krachtige en aanpasbare systemen ze geïnteresseerd zijn in het kopen . Bezoek internetfora die inspelen op deze individuen en ontdek wat ze zijn enthousiast over .
6

Vergeet niet elementaire boekhouding. Als uw bedrijf wordt meer rendabel , bijhouden van uitgaven , inventaris en ontvangsten . Niet alleen zal dit het verhogen van uw bedrijf ' productiviteit , zal het ook houden u georganiseerd wanneer belasting seizoen rollen rond . Als je verdient boven een bepaald bedrag , moet u het claimen op uw federale inkomstenbelasting .

Previous: Next:
  PC Computers
·AMD Quad Core Vs . Pentium Dua…
·Serial Vs . DE- 9 
·De Algemene Componenten van ee…
·Hoe te Remote Access naar een …
·Hoe de rekenkracht van een com…
·Hoe een Koelmachine Install 
·De verschillen tussen SNMP V2 …
·Hoe de zaak vervangen voor een…
·Hoe de Best Value Computer Aan…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Een beschrijving van Memory Chips 
·Hoe de optische trackball gebruiken als …
·Logitech Wireless Mouse instructies 
·Hoe krijg ik het Spaans op een regulier …
·Hoe maak je een HP printer reinigen na h…
·Hoe kan ik een oude scanner installeren …
·Hoe kan ik mijn apparaten in Olympus Rec…
·Hoe te GFLOPS Bereken 
·Hoe te Overclock eMachines 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com