Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Wat is de juiste manier om ATI drivers te installeren ?
ATI is een video- videokaart fabrikant . ATI werd gekocht door AMD , een computerchip fabrikant , maar ATI -producten worden nog steeds gemaakt en onder haar oorspronkelijke naam verkocht . Bijna alle hardware , ATI inbegrepen vereist stuurprogramma zodat het besturingssysteem kunnen de hardware te gebruiken. ATI drivers installeren is eenvoudig en ongecompliceerd , maar er zijn twee benaderingen van waaruit u kan nodig zijn om te kiezen om de taak te voltooien . Auto install

In de meeste gevallen zult u de ATI- hardware te installeren door eerst uw computer uit te schakelen en vervolgens de drivers te installeren wanneer de computer opnieuw wordt opgestart . Controleer gebruiker van uw fabrikant handleiding zeker wel te zijn . Wanneer de computer opnieuw is opgestart , kan het de hardware vinden en vragen voor de chauffeurs . Als dat zo is , zet in de driver disk die bij uw hardware is geleverd . Richt het besturingssysteem op de schijf die de schijf heeft en klik op "Doorgaan ", of een vergelijkbare opdracht . Als u niet wordt gevraagd voor de chauffeurs , wacht tot de computer volledig is geladen . Plaats de driver schijf en zoek naar een uitvoerbare toepassing op auto start . Start het programma , en in de meeste gevallen zult u een opdracht zoals kies " Install Drivers . " Mogelijk moet u de computer daarna opnieuw op te starten . De drivers zijn nu geïnstalleerd .
Handmatige installatie

In sommige gevallen kan het nodig zijn om naar de ATI website en download drivers als u niet een disc hebt . Wat je downloaden zal waarschijnlijk een uittrekbare bestand het geeft je een toepassing om de drivers te installeren of gewoon pakt de chauffeurs . Als je gewoon de driver bestanden en niet een applicatie , moet u de drivers te updaten . Ga naar het "Configuratiescherm " en klik vervolgens op de "Systeem " utility of op " Device Manager . " In het ' Apparaatbeheer ', op zoek naar de 'Display Adapters ' en vind je toestel . Klik met de rechtermuisknop op en kies 'Eigenschappen'. Ga naar het tabblad ' Driver ' en selecteer 'Update Driver . ' Blader naar de driver bestanden die u ofwel had gedownload of op een schijf . Dit moet de drivers te installeren . Als uw apparaat niet wordt vermeld, gaat u naar de " Hardware toevoegen " nut in het ' Configuratiescherm'. U zult het type hardware je hebt te selecteren , en dan zul je selecteert " Have Disk " en blader naar de driver bestanden .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe te leven zonder computers 
·Hoe je het geheugen op een HP …
·DIY Zet een SCSI- schijf aan o…
·Hoe te Overclock de AMD Athlon…
·De beste gebruikte pc's 
·Hoe PC Speakers Test 
·Dell 4700 Overklokken 
·Hoe maak je een Core 2 Duo-pro…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je foto's vanaf een Memory Stic…
·Hoe de DFU Mode Exit on iPhone 
·Hoe te besparen op een geheugenkaart 
·Hoe te schrijven naar een CD in Windows …
·Hoe kan ik mijn Acer Aspire 3000 Compute…
·Sony Vaio Model PCG - 934A Technische Sp…
·Veel laptop gebruikers onnodig inhuren c…
·Verwijdering van een computer harde schi…
·Toepassingen voor een Projectorscherm 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com