Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe maak je een PC Water - Cooling System Build
High-performance computersystemen genereren aanzienlijke warmte , die af en toe hun luchtgekoelde koellichamen kunnen overweldigen . Onder deze stressvolle omstandigheden , kan een vloeibaar koelsysteem de nodige prestaties. Vloeistofkoeling gebruikt water om warmte weg te trekken van een dunne koellichaam , waar het wordt vervoerd naar een warmtewisselaar . Radiatoren worden vaak gebruikt om warmte af te voeren met de hulp van de luchtstroom die door fans . Passief gekoelde radiatoren zijn ook ontworpen voor toepassingen die een laag geluidsniveau . Een centrifugaalpomp is verantwoordelijk voor fiets water door de koellus . Grotere lussen kan enkele water blokken om meerdere chips te koelen , een aantal radiatoren om meer koelvermogen te bieden , en meerdere pompen moeten het debiet en de druk te verhogen . Wat je nodig hebt
Water blokken
Radiatoren
Pompen
Reservoir
T - lijn en vul port
Koppelingen
Tubing
Klemmen
Gedistilleerd water < br > isopropylalcohol
Aceton
Linamentvrij doek
Thermische pasta
Toon Meer Aanwijzingen
bouwen van een Water Loop

Strip 1 beneden het computersysteem te koelen . De meeste installaties de verwijdering van het moederbord vereist . Elk onderdeel wordt voorzien van een water vak worden bereid als ware hij een nieuwe koelelement . Verwijder de bestaande koelapparaat van de benodigde componenten , die zorgvuldig beschadiging van het moederbord te voorkomen . Installeer alle montagebeugels of het versterken van de hardware vereist door de nieuwe blokken. Kopen van 2

Reinig elke chip en water blok oppervlak met isopropylalcohol , polijsten met een niet-pluizende doek . Thermische lijm kan worden verwijderd met aceton . Breng nieuwe thermische verbinding volgens de instructies van de fabrikant. In het algemeen moet een dunne laag worden uitgespreid over de chip om de ideale thermische overdracht te waarborgen .
3

Schroef en draai water blokken om optimaal contact te waarborgen . Zorg ervoor dat het water blok armaturen zijn stevig bevestigd en vastgedraaid . Gesneden lengtes van de buis om alle blokken in serie aan te sluiten . Slang moet zeer strak om elke prikkeldraad of uitlopende fittingen passen , en moeten worden beveiligd met veer , schroef , of plastic tie klemmen . Klemkoppelingen stevig moeten worden gedraaid en vergrendeld , maar niet over - verscherpt .
4

Monteer elke radiator waar het voldoende luchtstroming kan verkrijgen . Radiatoren kan intern worden gemonteerd op een zaak , extern blootgesteld , of bevestigd aan een aparte behuizing . Fans kunnen rechtstreeks worden aangesloten op elke radiator , of gecompenseerd met een lijkwade . Gebruik anti - vibratie pads om ruis te verminderen ; . En bevestig fan grills om stof te verzamelen , te beschermen vingers , en de algehele uitstraling van het systeem
5

Kies tussen een reservoir om het overtollige water , of een simpel T houden - lijn en fill -poort . De meeste reservoirs zijn ontworpen voor gemakkelijk vullen , en de verhoogde waterinhoud fungeert als een buffer om snelle schommelingen in temperatuur te voorkomen . Reservoirs zijn meestal vervaardigd uit kunststof , maar metaal sommige extra koeling voordelen . Als u ervoor kiest om geen reservoir te gebruiken , kunt u een T - lijn fitting hechten aan een fill -poort . Monteer de nodige hardware , en zet alle armaturen .
6

Monteer alle pompen op de gewenste plaats . Omdat centrifugaalpompen kunnen aanzienlijke trillingen produceren , kan een schuim spacer pad gebruikt worden om ruis te verminderen . Bevestig extra pompen in serie , met de uiteindelijke uitlaat die leidt naar de eerste water -blok. Sommige pompen kunnen direct hechten aan een reservoir , het verminderen van de complexiteit van de lus .
7 FILL de lus met gedestilleerd water

Vul de lus met gedestilleerd water gemengd met de nodige toevoegingen . Het mengen van koper en aluminium metalen zullen anti - corrosieve additieven nodig . Gebruik kopersulfaat III aan schimmels te voorkomen dat groeit in de lus . Zilveren inzetstukken en gecoate buizen kunnen ook worden gebruikt voor hun anti - microbiële eigenschappen .

Power 8 van de centrifugaalpompen , en boven het water niveau als lucht wordt afgetapt uit het systeem . Radiatoren kan moeilijk in te vullen zijn , en mogelijk moeten worden gedraaid om alle luchtbellen te verwijderen . Inspecteer elke montage op lekken , en blijven de lus over 24 uur te controleren . De computer kan worden opnieuw gemonteerd en aangezet na een succesvolle lektest .

Previous: Next:
  PC Computers
·Mac Mini 2.0 Specs 
·Hoe te CAS gebruiken op een gr…
·eWaste Computer Recycling 
·Hoe kan ik een Dell Computer H…
·Hoe maak je een Dell Dimension…
·Hoe een Acer computer kopen 
·Instructies voor het toevoegen…
·Zelfgemaakte Rackmount Compute…
·De verschillen tussen SNMP V2 …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Specs voor een Toshiba Satellite L505 
·Hoe om verloren foto's terug op mijn PC 
·Instructies voor hoe te Refill een HP 22…
·Aanwijzingen voor het opstarten met de B…
·Sun Blade 2500 Specs 
·USB 2.0 PCI Card Problemen 
·Hoe je Zune gebruiken als een harde schi…
·Hoe te Roblox spelen op de iPad 
·Hoe Vergelijk Laptop Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com