Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe kan ik een CMOS- wachtwoord wissen op een laptop
Sommige laptops vereisen een wachtwoord toegang bij het ​​opstarten . Dit is het BIOS of CMOS , wachtwoord genoemd . In het geval dat u uw CMOS- wachtwoord , of iemand verandert het wachtwoord zonder uw medeweten vergeet , moet u de huidige CMOS- wachtwoord te wissen . U kunt dit doen door in je BIOS of CMOS-setupmenu het resetten van het wachtwoord . Of , kunt u dit handmatig doen door het verwijderen en vervangen van uw CMOS-batterij . Geen van beide manier is erger of makkelijker . Het is allemaal een kwestie van wat je prettig bij voelt . Instructies
1

verkrijgen van uw laptop service manual . Uw service manual zal u gedetailleerde instructies over hoe u uw computer te demonteren geven . Veel computerfabrikanten , zoals Dell en Hewlett Packard ( zie bronnen ) , post ze op hun websites gratis. Kopen van 2

Volg de gedetailleerde , stap -voor-stap instructies voor demontage beschreven in uw laptop service manual . Strip de computer naar beneden totdat u gratis toegang tot het moederbord .
3

Zoek de CMOS-jumper op het moederbord . Een jumper is een eenvoudige elektrische chip die kan worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht op verschillende punten op het moederbord om handmatig de instellingen van uw computer te resetten. De locatie van de jumper varieert van laptop tot laptop . In de meeste gevallen is de jumper langs de buitenrand van het moederbord voor gemakkelijke toegang . Echter , soms is de jumper bevindt zich naast de CMOS knoopcelbatterij .
4

Trek recht omhoog aan de jumper om het los te koppelen van pinnen een en twee . Sluit de jumper op de pinnen twee en drie op de CMOS- wachtwoord te wissen .
5

Zoek en verwijder de CMOS- batterij op het moederbord . Ook dit verschilt sterk tussen de verschillende laptop modellen . De CMOS-batterij bevindt zich meestal in de buurt van uw laptop processor chip . Sommige Dell- laptop modellen hebben de CMOS-chip zich in het batterijcompartiment . Verwijder de CMOS- batterij uit de batterijhouder . Koppel eventuele CMOS batterij los van het moederbord . Vervang de batterij .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe maak je een computer Fan R…
·Mimio probleemoplossing 
·Hoe je FAT32 bestanden van een…
·Kenmerken van netwerk computer…
·Wat voor soort geheugen voor e…
·Hoe maak je een niet- Apple Sy…
·Sony Vaio Componenten 
·Hoe maak je een Folding comput…
·Hoe maak je een Compaq Terug n…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De definitie van een interne harde schij…
·Dell Inspiron 9300 RAM Installatie 
·USB naar IEEE 1284 Parallel Printer 
·Hoe je CPU Speed ​​Test 
·Hoe te formatteren een Audi SD -kaart 
·De Work Center 6530 Xerox Error Codes 
·De verschillen tussen externe en interne…
·Verschillen tussen AT & ATX voedingen 
·Hoe om vastgelopen papier te verwijderen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com