Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe maak je een Media PC Bouwen
U kunt een pc bouwen voor media bekijken doeleinden voor relatief weinig geld deze dagen - onder de $ 500 , exclusief de monitor . Veel mensen kiezen ervoor om hun PC te gebruiken als hun primaire methode om te genieten van de media , met name als meer diensten voor het bekijken van full length films en tv-shows vermenigvuldigen . De hardware die nodig is om high-definition video en audio van hoge kwaliteit af te spelen is relatief gering . De meeste high-end computer apparatuur is ontworpen voor videobewerking , programmering of videospelletjes . Media afspelen is relatief untaxing voor moderne hardware . Wat je nodig hebt
Kruiskopschroevendraaier
Anti - statische polsband ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Selecteer de computer componenten die u wilt kopen voor uw media computer . Het primaire onderscheid met een gewone computer die u zou willen maken is om een Blu - ray-drive te kopen . Dit zal u toelaten om high definition films rechtstreeks van een schijf af te spelen . U zult genieten van een hogere resolutie op een computer monitor dan kan worden bereikt op een televisietoestel . Je nodig hebt om een ​​zaak met geïntegreerde voeding, monitor , moederbord, processor , harde schijf , geheugen , grafische kaart en een kopie van uw gewenste besturingssysteem software te kopen . Aankoop randapparatuur zoals luidsprekers , muis en toetsenbord maar ook om direct uit de verpakking . Kopen van 2

wissen van een schone werkplek te gebruiken voor het instellen van uw computer . Aard uzelf door het aanraken van een metalen voorwerp aan om jezelf te voorkomen waarbij geen schade aan de onderdelen door middel van ontlading van statische elektriciteit . U kunt ook dragen een antistatische polsband om dit voorval te voorkomen .
3

Verwijder de computer onderdelen uit de verpakking en leg de instructies op een plaats. Terwijl alle computeronderdelen zijn vergelijkbaar , er zijn altijd eigenaardigheden die u zelf kan informeren over door het lezen van de instructies . Besteden veel aandacht om te voorkomen dat eventuele fouten .
4

Open de behuizing van de computer , volgens de instructies als u hulp nodig hebt . Bevestig het moederbord aan de wand van de zaak met behulp van de meegeleverde schroeven en de schroevendraaier . Probeer niet om de schroeven vast te veel om te voorkomen dat eventuele schade aan het moederbord .
5

Plaats de processor in het moederbord door het opstellen van de pennen voorzichtig . Volg de instructies . Je moet ook naar de heatsink die met de processor kwam om ervoor te zorgen dat hij naar behoren functioneert .
6

Plaats de geheugenkaart in de juiste sleuven op het moederbord uit te lijnen en te installeren . Druk stevig op de geheugenkaart totdat deze inserts gelijkmatig . Til de plastic sluitingen aan beide uiteinden van het geheugen om het proces te voltooien .

Place 7 de grafische kaart in de juiste sleuf , te drukken stevig omlaag totdat u een klik hoort . Als u probeert om de grafische kaart heen en weer te bewegen , moet het vastgemaakt aan het slot blijven , zonder wiebelen . Schroef de kaart naar de zaak met behulp van de bijgeleverde schroeven , volgende instructies voor meer informatie. Steek in elke noodzakelijke stroomkabels geleverd aan het elektriciteitsnet.

Slot 8 de harde schijf in de behuizing en steek de stekker in het moederbord met behulp van de meegeleverde kabels . Sluit de meegeleverde datakabel aan op het moederbord en steek de stekker in het stopcontact .

Plaats 9 van de Blu - ray- schijf in een rack dicht bij de harde schijf . U zult waarschijnlijk moeten de juiste lamel te verwijderen op de voorkant van de zaak om de toegang te garanderen . Sluit de voedingskabel aan op de voeding .
10

Sluit het geval . Steek de stekker in een stopcontact of stekkerdoos . Sluit randapparatuur zoals muis , monitor, toetsenbord en speakers .

Turn 11 op de computer en het installeren van het besturingssysteem , volgens de bijgeleverde instructies . Uw media- computer is nu klaar voor gebruik.

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe te CDG Kopiëren naar CDR 
·Hoe te ACPI uitschakelen in ee…
·Hoe maak je een RAM- kaart te …
·ThinkPad T500 Vs . ThinkPad W5…
·Hoe te Precious Metals herstel…
·Hoe de Dell Dimension 4600 her…
·Installeren moederbord Drivers…
·Welke soorten kabels nodig zij…
·Waar kan ik gebruikte computer…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De beste kleurenscanner kopieerapparaten…
·Hoe je inktcartridges Handle 
·Hoe te Picture bestanden kopiëren naar …
·Waarom Mainframe Based Change Control Pr…
·Hoe de BIOS wijzigen voor een Compaq Pre…
·Hoe sluit ik een Wireless USB Adapter op…
·Hoe de PMU resetten op een Mac G4 
·AMD Athlon II 630 Vs . AMD Phenom II 810…
·Wat is het verschil tussen een CD-speler…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com