Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Richtlijnen voor het kopen van een nieuwe computer
Als het tijd is om een ​​nieuwe computer te kopen , kan een set van richtlijnen u helpen de juiste machine te kiezen . Je moet overwegen welke activiteiten u het meest doet op de computer , en kies tussen computers die het best past bij deze behoeften dan . Planning en wat onderzoek zal helpen een nieuwe computer die al uw eisen voldoet kopen . Desktop of Laptop

Je echte behoeften moet bepalen of je een desktop of een laptop te kopen . Consumer Reports wijst erop dat desktops meestal zijn krachtiger dan laptops en ze laten de gebruiker werken met een grotere monitor . Ze over het algemeen ook goedkoper te repareren dan laptops . In feite is het belangrijkste nadeel van een desktop - als het een nadeel voor u - is dat het niet draagbaar

Een laptop kan gaan met u waar u ook gaat . . De manier waarop u een computer gebruikt zal bepalen of dat is een functie die u moet hebben. Een deel van de kosten van portabiliteit een minder krachtige machine met een kleinere monitor en toetsenbord . Laptops zijn meer geneigd om reparaties dan desktops nodig en zijn over het algemeen duurder dan vergelijkbaar uitgeruste desktops , volgens Consumer Reports .

Een derde optie is een netbook , een kleinere versie van een laptop . Netbooks zijn hoofdzakelijk ontworpen voor het gebruik van internet en hebben alle kenmerken van een desktop of laptop niet te bieden .
Gebruik

Om een machine die aan uw wensen te kopen, overwegen hoe je de computer gebruikt . Als je een gamer bent , zal je een meer krachtige centrale verwerkingseenheid ( CPU ) en een meer geavanceerde grafische kaart dan als je gewoon gebruik maken van uw computer voor e-mail en surfen op het internet vereisen . Als u regelmatig downloaden van video's en gratis applicaties , of op te slaan thuis films op uw computer , zal je een grotere harde schijf dan zul je als je alleen downloaden af en toe een YouTube-video nodig .
Ondersteuning en garantie

Voordat u een definitieve beslissing nemen over het kopen van een nieuwe computer , kijken naar wat voor soort ondersteuning die u ontvangt van de fabrikant als er iets misgaat . U kunt gebruik maken van websites zoals PCWorld aan de reputatie van een computer maker te controleren op technische ondersteuning . Ook beslissen wat voor soort garantie die u nodig heeft . Twee - of drie - jaar garantie zijn beschikbaar tegen extra kosten , maar de meeste computer problemen hebben de neiging te zien zijn in het eerste jaar van gebruik , dus een garantie van een jaar is prima voor de meeste gebruikers , volgens PCWorld .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe om te bepalen of uw proces…
·De specificaties voor een AMD …
·Laptop Vs . PC 
·De Soorten & Structuur van Gen…
·Hoe te kiezen tussen een i5 en…
·De beste manier om te verander…
·Hoe te Setup HD 5850 Crossfire…
·Hoe maak je een 64 Bit opstart…
·Hoe maak je een draadloze verb…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een CMOS Password Reset in ee…
·Hoe maak je een Stuck Maintenance Tray P…
·Hoe de CPU upgraden in een Dell Dimensio…
·Hoe te uploaden naar een Flash Drive 
·HP Desktop 9650 Printer Problemen oploss…
·Wat heb ik nodig om te gebruiken Oversea…
·CPU Coolers die compatibel zijn met de X…
·Hoe de zorg voor uw laptop batterij 
·Wat Socket Configuratie is in mijn lapto…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com