Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Computer Speed ​​Analyse
Testing verschillende systemen op uw computer kunt u de snelheid knelpunten te onderzoeken en optimalisaties afhankelijk van uw computerervaring te verbeteren . Er is geen one - size-fits - all oplossing voor het verkrijgen van de meeste prestaties uit uw computer , maar met een paar tests die u goed zal zijn op uw weg naar een routekaart ter verbetering van de snelheid van uw computer te genereren . Hard Disk Test

De datasnelheid van uw harde schijf (HDD ) van invloed op hoe snel uw computer is in staat om bestanden lezen en schrijven naar de schijf . Deze gegevens is afhankelijk van verschillende factoren , waaronder de rijsnelheid en de software optimalisaties , alsmede de verbindingen gebruikt om de schijf op uw computer aan . De harddisk benchmarks aggregaten al deze informatie voor u in een metric die gemakkelijk te begrijpen en zorgt voor vergelijkingen .

PCMark Vantage
is een suite van benchmarking tests die zes HDD benchmarks , waaronder file write prestaties en gegevens omvat throughput .
graphics Test

Testen van uw grafische gaat om een ​​proces dat bekend staat als benchmarking , waar je een gestandaardiseerd benchmarking programma op uw computer en de resultaten vergelijken met anderen met gelijkaardige computers .

Populaire grafische benchmark-tests
onder 3DMark Vantage en game benchmarks . 3DMark Vantage is ontworpen om het vermogen van uw grafische kaarten ' naar DirectX10 inhoud te verwerken en maken testen . Dit is een belangrijke maatstaf voor gamers . 3DMark Vantage biedt ook klanten van informatie op haar website over populaire computer setups onder de gebruikers van het programma .

Verschillende populaire pc- spelletjes , zoals Crysis en Quake bevatten benchmarking applicaties die uw computers benadrukken ' grafische kaart met behulp van de games ' eigen graphics engine . Dit zijn populaire metrieken gebruikt op het internet om de prestaties de verwachtingen voor specifieke games als algemene grafische prestaties te definiëren .
CPU Test

Speed ​​
is niet de enige metric gebruikt om de benchmark- CPU-prestaties . In feite , snelheid is meestal een bekende hoeveelheid aangeboden door CPU fabrikanten . CPU stabiliteit , echter , is een metric die je een idee van hoe goed uw computer up zal houden onder langdurige perioden van stress zal geven .

Populaire CPU stress- benchmarks
de CPU Stability Test en Prime 95 . CPU Stability test maakt gebruik van meerdere threads om de CPU van uw computer en andere systeembronnen zoals random access memory ( RAM ) en het moederbord benadrukken . Prime 95 staat bekend om zijn stress test modus, die multithreaded processen gebruikt om alle beschikbare processor cores , evenals het systeemgeheugen benadrukken .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe de harde schijf voor een H…
·Hoe kan ik mijn PC Fix Als het…
·Hoe maak je een Barebone PC bo…
·Hoe te Packard Bell tekstverwe…
·Hoe maak je een computer zaak …
·Hoe te vertellen als alle proc…
·Hoe maak je een pc microfoon I…
·Hoe te detecteren als een comp…
·Hoe System RAM gebruiken als v…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·PDA Vs . Netbook 
·Informatie over Toshiba Tecra 8000 
·Hoe vind ik de beste Negative Scanner ? 
·Hoe kan ik mijn Acer 5515 Laptop toetsen…
·Hoe de DVD drive vervangen op een Dell I…
·Network Interface Card Problemen 
·Macbook Pro Logic Board Repair 
·Hoe moet een pc worden afgevoerd ? 
·Hoe maak je een Lenovo laptop opladen in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com