Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Specificaties van de eMachine A26EV17F
Veel mensen horen over eMachines ' pogingen om computers te produceren in tegenstelling tot de verkoop in het meeste andere grote computerfabrikanten en word meteen sceptisch . Immers , sinds eMachines gespecialiseerd in betaalbare , no - nonsense desktops en notebooks voor dagelijks consumenten , eerder dan liefhebber cutting edge modellen , is het logisch dat mensen achterdochtig zou zijn . Maar als de A26EV17F toont , is er nog genoeg kracht en diversiteit in een eMachines product aan de meeste behoeften van elke gebruiker. Moederbord

Het moederbord in het hart van de A26EV17F is uitgerust met een AMD Athlon XP Processor 2000 + met QuantiSpeed ​​architectuur en een volledig geïntegreerde S3 ProSavage8 grafische kaart . Dit laat het met voldoende vermogen om comfortabel te lopen meerdere dag - tot-dag programma en hanteren zelfs de meest recente versies van Windows of Linux .
Storage

Een standaard bouwen van de A26EV17F omvat een 60 GB harde schijf , dat is genoeg ruimte om 15.360 MP3-bestanden , 20.460 midden- kwaliteit foto's , of 53.687.040 pagina's van platte tekst te houden . Daarnaast kan de A26Ev17F omgaan met een breed scala van verschillende opslagmedia . Het wordt geleverd met een 40x max speed CD - RW drive en een optionele 16x max snelheid dvd-drive en een 3,5 - inch 1,44 MB floppy disk drive .
Connectiviteit

voor toegang tot het internet , deze computer is voorzien van een geïntegreerde 10/100 Mbps Ethernet-poort voor snelle bedrade verbindingen . Het is ook uitgerust met een 56K v.92 - modem klaar voor gebruik in delen van de wereld waar toegang tot breedband is niet zo gemakkelijk beschikbaar .
Havens

computer is slechts zo goed als de randapparaten die zijn aangesloten op het. De A26EV17F omvat maximaal zes USB 2.0 poorten, twee aan de voorzijde en vier aan de achterkant . Daarnaast is het voorzien van een seriële poort , parallelle poort , twee PS /2 poorten en de standaard microfoon /koptelefoon sleuven aan de voorzijde , evenals de audio- in -en uit te pluggen in de achterkant .
Metingen

De A26EV17F meet 7,25 centimeter in de breedte door 14,125 cm hoog met 16 centimeter in lengte , ideaal voor een krachtige maar onopvallend desktop computer .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe de batterij opladen voor e…
·Hoe het aansluiten van een HP …
·Hoe kan ik Windows Vista gebru…
·Hoe een XO laptop kopen 
·Hoe Clean Up een PC Fast 
·Nadelen van een microprocessor…
·Wanneer werd de eerste Dell- c…
·Hoe maak je een Dell Dimension…
·Celeron 440 Vs . Athlon LE - 1…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe controleert de toetsenbordhist in ee…
·Hoe je je schijfruimte Verander 
·Hoe de helderheid regelen op een laptop 
·Hoe maak je een HP Laserjet P2015 Printe…
·Hoe Memory installeren op een 17 Mac Boo…
·ProLiant Server Basics 
·Technische specificaties voor een Mini P…
·Informatie over verschillende soorten Me…
·Hoe doe ik een HP C9362W ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com