Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> notebookcomputers >> Content
Dell Latitude 510 Notebook Computer Information
De Dell Latitude D510 is een business - georiënteerde notebook computer . Het werd uitgebracht door Dell in mei 2005 . Het is ontworpen met de zakelijke reiziger in het achterhoofd , met een laag gewicht en een carry - on - vriendelijk design. De geïntegreerde Intel Graphics Media Accelerator is niet het beste voor het spelen van games , maar functioneert goed voor zakelijke software en lichte film-kijken . Fysieke Vorm

De Latitude D510 is pal in het midden van de mogelijke netbook ontwerpen . Het meet 12,6 cm breed , 10,4 cm diep en 1 cm hoog . De laptop weegt 5,2 £ met de standaard batterij geïnstalleerd , waardoor het op het midden van de " dunne en lichte " genre van notebooks . Het heeft een volledig toetsenbord , maar is niet zo groot dat een bijgevoegd numpad hebben . De geïntegreerde trackpad meet 2,3 cm bij 1,9 centimeter .
Proces en Memory Specificaties

De Dell Latitude D510 wordt geleverd met een 1,73 GHz Pentium M 730 processor . Met ingang van mei 2010 , is dit niet uitzonderlijk snelle overwogen , maar is voldoende voor het uitvoeren van lichte zakelijke toepassingen onder de meegeleverde Windows XP Professional . Het wordt geleverd met 512 MB DDR2 RAM op twee modules . De maximale hoeveelheid RAM die in de D510 kan worden geïnstalleerd is 2GB .
Harde schijven en optische drives

De Dell Latitude D510 wordt geleverd met een 40 GB 2,5-inch SATA harde schijf . De Latitude D510 is in staat de ondersteuning bijna elke capaciteit harde schijf . Ook schepen met een CD-RW/DVD of 8x DVD - brandstation . De optische drive maakt gebruik van een standaard connector , maar in een aanpassing caddy moet worden gestoken . Zorg ervoor dat het overeenkomt met de rest van de laptop .
Networking

De Dell Latitude D510 wordt geleverd met een ingebouwde 802.11g Wi - Fi- netwerk -kaart en heeft antennes geïntegreerd in de behuizing . Er is ook een 10/100 Netwerk verbinding geïntegreerd in de unit voor bekabelde netwerken . De 802.11g Wi - Fi- netwerk wordt verzorgd door een Mini - PCI-kaart , dat is uitneembaar . Dit betekent dat als een betere netwerking technologieën worden vrijgegeven , kan de Dell Latitude D510 worden opgewaardeerd om ze te gebruiken .
Software

De Latitude D510 wordt geleverd met de Windows XP Professional 32 - bits besturingssysteem . Ook schepen met een verscheidenheid aan andere programma's , waaronder proefversies van productiviteit en antivirus producten . Windows XP , de Dell Latitude D510 heeft toegang tot een enorme bibliotheek van gratis en commerciële software . Met zijn redelijk krachtig proces en acceptabele hoeveelheid RAM-geheugen , is er niet veel non - gaming software die de laptop niet kan draaien op een behoorlijke snelheid .

Previous: Next:
  notebookcomputers
·Hoe de digitale uitgang gebrui…
·Hoe een notebook Monitor & Twe…
·Hoe een HP Pavilion dv2000 Not…
·Hoe de DC Charger Jack Vervang…
·Hoe kan ik een Sony Notebook P…
·Kiezen tussen een ATI en Nvidi…
·Hoe maak je een model van een …
·Hoe maak je een beschadigde No…
·Hoe op HP notebook Fan Speed ​…
  Related Articles
Hoe de ooVoo op een Dell of een iPad dow…
Verschil tussen Dell Mini & iPad 
Hoe kan ik een Dell C600 -dock gebruiken…
Hoe te openen een Dell 220 Tower Case 
Hoe kan ik open de zaak van mijn Dell Di…
Hoe Hook Up een Dell Precision 370 op ee…
Dell T3500 Moederbord Specs 
Wat is het verschil tussen een Dell T550…
Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
  Hardware Articles
·Hoe te kopiëren Vergrotingen maken op p…
·Kenmerken van Random Access Memory 
·Fujitsu Siemens Problemen met het toetse…
·Hoe stel ik de vingerafdruklezer op mijn…
·Wat zijn de elementen die nodig zijn om …
·Hoe Vergelijk HP desktop pc 's 
·Hoe te formatteren van de Samsung U600 4…
·Einde levensduur Gebruikt voor Li - Ion …
·Hoe maak je een Epson Tank Onderhoud Her…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com