Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> notebookcomputers >> Content
Hoe een notebook Monitor Vervang
Het vervangen van een notebook LCD -monitor met zich meebrengt demontage beeldscherm van de computer . Hoewel de procedure vervelend kan zijn en zeer betrokken , zal het vervangen van een beschadigde LCD -scherm met een nieuw exemplaar te lossen scherm problemen van uw notebook , en produceren heldere , scherpe beelden . Enkele veel voorkomende display problemen waargenomen in laptops en notebooks kunnen worden opgelost door het vervangen van een of meer componenten in het beeldscherm , zoals de omvormer en backlight lamp . Problemen veroorzaakt door het LCD-scherm zelf , echter , kan alleen worden hersteld door het vervangen van het panel . Instructies
1

Schakel de laptop uit en trek het netsnoer . Je moet nooit elektronische componenten demonteren met een live- krachtbron . Verwijder de batterij terug en zet de notebook op een schone , vlakke ondergrond in een goed verlichte ruimte . Kopen van 2

Verwijder het plastic frame grenzend aan het LCD-scherm , die bekend staat als het scherm bezel . Afhankelijk van het model van uw notebook , moet u twee tot zes schroeven gelegen langs de lengte van het frame te verwijderen . Wrikken losse kleine rubberen lipjes met een puntig gereedschap om de schroeven . Bewaar alle tabbladen en schroeven in een kleine container .
3

Maak de bezel . Draai het frame van rugschaal van de notebook door het invoegen van een plat voorwerp, zoals een plastic liniaal , tussen het frame en het scherm , en kantel de liniaal naar u toe . Wanneer het wordt gescheiden , houdt tegenovergestelde uiteinden van het frame en trek het voorzichtig uit de buurt van het scherm . Je kan hebben om meerdere sloten , zoals klemmen of haken , ongedaan te maken aan het frame van het deksel van de notebook los .
4

Verwijder de schroeven uit de zijkanten van het LCD-scherm . Het scherm wordt vastgehouden in een metalen beugel aan de rugschaal van de laptop . Maak de bevestiging door het losdraaien van schroeven van de zijkanten van de beugel . Plaats een vinger op de bovenkant van de display om te voorkomen dat op het toetsenbord . Als alle schroeven zijn verwijderd , kantel het scherm en plaats het op het toetsenbord , met zijn rug naar boven .
5

Verwijder het netsnoer en de videokabel van het LCD-paneel . Het netsnoer is aangesloten op een plankje --- de omvormer --- bevestigd aan de onderste rand van het scherm . Haal de stekker van de kabel door te trekken in zijn plastic hoofd . Vervolgens voorzichtig los van de flat , lint - achtige video- kabel die het scherm op het moederbord . Houd het plastic uiteinde van de kabel en verwijder deze uit de poort aan de achterkant van het scherm .
6

Maak de omvormer van de basis van het LCD-scherm . Verwijder een of meer schroeven , trek de kabel van het LCD backlight lamp , en maak de omvormer . Het LCD -scherm is nu volledig vrij van de notebook beeldscherm .
7

Pak het LCD-scherm van het toetsenbord en verplaats het naar een kant. Breng het vervangende scherm dicht bij de werkplek en schroef op de omvormer aan boord te zijn basis , precies zoals het was op het oude scherm . Sluit de kabel van de omvormer naar de backlight lamp .
8

Sluit het netsnoer en de videokabel . Lijn het scherm om de bracket in de schaal van de notebook , en bevestig het stevig door de invoering van de schroeven weer aan. Wanneer het LCD-paneel is gemonteerd , vervang het scherm bezel en activeer de vergrendeling mechanismen . Vervang alle schroeven en rubberen lipjes .

Previous: Next:
  notebookcomputers
·Hoe kan ik mijn ASUS Notebook …
·Hoe de Panasonic CF - 47 Noteb…
·Specificaties van een Acer Asp…
·Hoe een notebook Computer Repa…
·Hoe u de Compaq Notebook CD-RO…
·Hoe een HP Pavilion notebook P…
·Hoe de Broken Monitor Reparati…
·Definitie van een notebook-com…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Importeren Fysieke Machines voor VMware 
·Hoe maak je een NIDEC CPU Fan Wire 
·Informatie over de Asus P2BVT Moederbord…
·Hoe maak ik verbinding een HP Omnibook 5…
·Belkin Wireless G USB Driver zal niet In…
·Hoe Word- documenten afdrukken op een Ze…
·Hoe te Groepsbeleid importeren op een lo…
·Hoe kan ik een Dell 640M herformatteren 
·Toegang tot een pc via een Router 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com