Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Importeren Fysieke Machines voor VMware
VMware 's virtuele machine producten kunnen gebruikers een exemplaar van een Windows-besturingssysteem draaien van binnen OSX . Het creëren van een nieuwe virtuele machine vereist gebruikers om bestaande documenten en programma's handmatig overzetten van een Windows-pc . Met behulp van VMware Migration Assistant programma stuurt automatisch een bestaande pc naar een virtuele machine , opnieuw de instellingen van het systeem , bestanden , applicaties en voorkeuren in de nieuwe virtuele omgeving . Dit stelt gebruikers in staat om verder te gaan met een bestaande computer op de nieuwe hardware zonder extra setup . De Migration Assistant is onderdeel van Fusion OSX toepassing van VMware . Wat je nodig hebt
VMware Fusion
OSX computer
Windows computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg ervoor dat het OSX systeem voldoende ruimte vrij te houden het geheel van de installatie en de bestanden van de Windows- machine . Verwijder bestanden of toepassingen indien nodig aan vrije ruimte op de harde schijf . Kopen van 2

Sluit het OSX systeem met Fusion geïnstalleerd en het Windows- systeem dat u wilt importeren op hetzelfde lokale netwerk . Vanwege de langdurige en bandbreedte - intensieve karakter van het systeem overdracht , VMware raadt het gebruik van een directe kabelverbinding in plaats van een draadloze verbinding .
3

Klik op het Apple- menu op de OSX machine en selecteer " Systeemvoorkeuren " en vervolgens " delen . " Schakel het delen van bestanden .
4

Open de sectie "Accounts " van het venster "System Preferences " en selecteer " Gast-account . " Maak de " Sta gasten om verbinding te maken met gedeelde mappen " optie .
5

Klik op het bedieningspaneel op de Windows- computer en selecteer " Systeem en beveiliging . " Sleep de " Change User Account Control " schuifregelaar naar beneden en klik op " OK . " U hoeft niet om deze stap voor systemen met Windows XP of oudere versies van het besturingssysteem te voltooien .
6

Plaats de VMware Fusion -cd in de Windows-machine . Selecteer de Migratie-assistent en volg de instructies op het scherm om de software te installeren en te draaien . Als u niet de Fusion cd hebt , kunt u de benodigde Migration Assistant programma downloaden van de website van VMware .

Open Fusion op de OSX machine 7 en klik op het menu "Bestand " . Klik op ' Migreren uw pc . " Volg de instructies op het scherm en wacht tot de overdracht te voltooien . Dit kan enkele uren duren, afhankelijk van de grootte van de harde schijf van de Windows- machine en de snelheid van de verbinding .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Maximum RAM voor een Mac Book …
·Hoe maak je een Basic Electron…
·Wat doen de lampjes op mijn Ma…
·Hoe maak je een Apple Drive co…
·Hoe te Typ in het Frans op een…
·Samenvatting van Hoe Verander …
·Microsoft Vs . Apple Computers…
·Hoe te openen de iBook G4 batt…
·Hoe te Disable Apple Remote me…
  Related Articles
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe aan bladwijzers importeren van Windo…
Hoe je video's importeren naar een iPad 
Hoe je documenten importeren naar uw iPa…
Hoe je foto's importeren uit een Canon D…
U kunt importeren PDF's op een iPad ? 
Hoe je ePub importeren naar de iPad 
Hoe maak ik een e-mailadres importeren V…
Hoe je foto's importeren op een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe je de harde schijf vervangen in een …
·Hoe maak je een Mini DVD afspelen op een…
·Hoe maak je een SDHC-geheugenkaart forma…
·Vergelijking Processor Chips 
·Hoe kan ik bijwerken een moederbord BIOS…
·Specificaties van een Toshiba P205 - S74…
·Hoe maak je een afstandsbediening voor e…
·Hoe kan ik een Toshiba L350 Herstel 
·Hoe te Refill HP Inkjet Cartdrige voor D…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com