Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> notebookcomputers >> Content
ThinkPad X-serie Tablet Notebook Functies
De Thinkpad X-serie is een lijn van tablet-computers gefabriceerd door Lenovo . Tabletten zijn laptops die een touchscreen bevatten en kan draaien om te worden geconfigureerd tot een touch- alleen -interface . De X-serie is geschikt voor zakelijke professionals , veld personeel , docenten en studenten . Deze draagbare apparaten voorzien van verschillende componenten die draagbaarheid en efficiënte prestaties te bevorderen . Eigenschappen externe

De laptop gemakkelijk omgezet in tablet modus door het draaien van het scherm en terug te vouwen . De tablet beschikt ook over een digitizer pen , waarmee u rechtstreeks op het scherm schrijven . De pen bevat ook een gum aan de andere kant om te handschrift en gebaren te verwijderen . Palm - afwijzing technologie zorgt ervoor dat je hand niet interfereert met het touchscreen . De X-serie tablet bevat ook een full - sized , morsbestendig Thinkpad toetsenbord, met de bekende TrackPoint .
Mobiliteit Eigenschappen

De serie tabletten X zijn lichtgewicht apparaten , te beginnen bij £ 3,57 . De tabletten ondersteunen ook tot 10 uur levensduur van de batterij voor meer mobiliteit . De tablet kan verbinding maken met het internet via WiMAX , 3G , WLAN en meer , afhankelijk van het land . Een schokbestendige harde schijf , morsbestendig toetsenbord en magnesium - legering boven-en onderkant dekt de tablet te beschermen tegen de elementen en natuurlijke slijtage .
Optionele functies
< br

Optionele functies > onder het multitouch -scherm , een nieuwe touchscreen- technologie die de natuurlijke interacties met de digitizer pen en vingers maakt . Multitouch stelt gebruikers in staat om twee vingers te gebruiken om pan , zoomen, roteren , klik met de rechtermuisknop en meer . Een andere optionele functie is het SuperBright Outdoor paneel . Het paneel kunt u items op het scherm bekijken , terwijl buiten tijdens zonnige dagen . Het paneel bevat anti - reflecterende lagen die de optische lenzen op SLR camera's lijken . De 1.2 % reflectiviteit weerspiegelt de beelden op het scherm in plaats van de zonnestralen . Een vingerafdruklezer is een optionele functie, die geautoriseerde gebruikers identificeert door de erkenning van hun vingerafdrukken .
Speeleigenschappen

De X-serie tablet is compatibel met Windows 7 Business Edition . Deze Microsoft besturingssysteem omvat visuele feedback voor pen en vinger - touch interactie . Het OS bevat ook aanpasbare pen flicks die nauwkeurig reageren op gebaren . Windows 7 verbetert de herkenning van handschrift van de gebruiker in de tijd. X-serie tabletten worden aangedreven door Intel Core -processors , met functies zoals Turbo Boost en Hyper - Threading -technologie . De tabletten ondersteunt tot 8 GB aan DDR3 Random Access Memory ( RAM ) .

Previous: Next:
  notebookcomputers
·Hoe een notebook scherm Vervan…
·Hoe uw notebook Films download…
·Hoe een notebook -computer ver…
·Acer Notebook Houdt Afsluiten …
·Hoe maak je verbinding een not…
·Gateway Computer Notebook Demo…
·Installeer Advent Notebook hul…
·Hoe een notebook 
·HP Notebook G50 - 112 NR Specs…
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Verbinding maken met Mac OS X met een iP…
Hoe je Tether de iPad om de Droid X 
Hoe krijg ik HDMI-audio te werken op mij…
Hoe maak je een Geforce videokaart te we…
Hoe de video hardware grafische kaart bi…
Hoe de grafische kaart te verwijderen va…
Hoe je ID Mijn videokaart op de Geforce …
Hoeveel 320 X 240 Video Kan verkleinen o…
  Hardware Articles
·Beginner's Guide to bouwen van een PC 
·Hoe Set Up Logitech S220 
·Hoe Exchange Mailbox verwijderen Onmidde…
·Hoe schakel ik Touch Tool Bar op Laptops…
·Waarom de USB- verlengkabels Werk maar d…
·Hoe maak je een Compaq Presario SR2170NX…
·Hoe om te upgraden naar USB 3.0 
·Hoe kan ik een verwijderde Flip Video Re…
·Hoe uw eigen pc Moederbord Build 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com