Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> notebookcomputers >> Content
Product specificaties voor de Dell Latitude CPx - J 650MHz Notebook
De Dell Latitude CPx J - serie notebook computers op de markt in 1999 en was de eerste computer om de Intel Pentium III- M processor gebruiken . Hoewel het is al uit productie voor meer dan 10 jaar , kunt u nog steeds vinden CPx J - serie computers te koop als gerenoveerde artikelen . Onderdelen zijn ook online nog verkrijgbaar . Processor , chipset en geheugen

De CPx J - serie notebook gebruikt een Intel Pentium III- M processor met SpeedStep -technologie . Het moederbord chipset is de Intel Mobile 440BX AGP set met een 33MHz PCI-bus en een 66MHz APG bus . Het moederbord is geschikt voor twee 3,3 volt SDRAM- modules werken op 100MHz . De computer wordt geleverd met een 32 MB SDRAM -module is geïnstalleerd . Elk geheugenslot kan tot 256 MB SDRAM voor een maximale totale geheugen van 512 MB ​​.
Audio , Video en Input

De CPx J - serie maakt gebruik van het ESS Maestro 3I audio regelaar met 16 bit geluid . Voor on-board geluid van de computer beschikt over twee 8 - ohm , 1 -watt stereoluidsprekers . Voor video, de notebook gebruikt de ATI Mobility M1 video controller met 8 MB ​​dedicated videogeheugen . Dit zorgt voor maximaal 1024 x 768 pixels , 24 - bits kleuren resolutie over de 14,1 inch XGA TFT-scherm . Het toetsenbord is een 87 - key toetsenbord op US modellen met een touchpad op de polssteun en een track stick uitsteekt uit het midden van het toetsenbord .
Connectors en batterij voor < br >

De unit is voorzien van een seriële connector aan te sluiten op externe apparaten en een parallelle poort voor een printer kabel . Er is een PS /2 aansluiting voor een muis of extern toetsenbord en twee USB-poorten . Geluidsconnectors omvatten een luidspreker /koptelefoon line-out uitgang en zowel een microfoon - in en line-in aansluiting. Er is een S - Video- lijnuitgang voor externe video . Een docking connector kunnen gebruikers de computer op een dockingstation of een port replicator voegen . Een lithium-ion batterij biedt draagbare stroom naar de computer . De batterij is geschikt voor 2,5 uur werking met een levensduur van ongeveer 500 laad /ontlaad cycli .
Uitbreidingsslots

De computer heeft twee PC- kaartsleuven die kan gebruiken ofwel 3,3 volt of 5 volt type I of type II PCMCIA kaarten waardoor de toevoeging van modems , LAN kaarten en andere toestellen . De onderste bay kan ook een type III -kaart geschikt en kan ook ondersteuning van een videokaart op computers met Windows 95 of hoger . Een Texas Instruments PCI- 1225 CardBus -controller zorgt voor de PC-kaart operaties . Er is een modulair apparaat baai die wordt geleverd met een CD-ROM drive geïnstalleerd en kan een groot aantal apparaten , waaronder een extra batterij te behandelen . Gebruikers kunnen zich ook hechten een port replicator die wordt aangesloten op het docking station aan op de toevoeging van extra apparaten toe te staan.

Previous: Next:
  notebookcomputers
·Hoe te Screen afdrukken op een…
·Hoe maak je aanpassen van een …
·Hoe Vergelijk Notebook & Deskt…
·Kenmerken van een notebook lap…
·Smart Notebook Gereedschap 
·Hoe de zorg voor een Notebook …
·Hoe kan ik wijzigen Gedeeld vi…
·Tips voor het kopen van een no…
·Typische Notebook Laptop Stroo…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Broken Interne Screen Fi…
·Hoe maak je een afbeelding SafeBoot Driv…
·Hoe te Frame tarieven op een ATI videoka…
·Wat is het verschil tussen e - GeForce &…
·Hoe Desktop Achtergronden Verwijder 
·Hoe maak je een processor upgrade voor e…
·Wat is een Multi - Function PC Card ? 
·Hoe kan ik scannen van een document in m…
·Hoe kan ik mijn Gateway PC 's Memory Upg…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com