Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Hoe het toetsenbord te leren
Er zijn zoveel toetsen op een toetsenbord van de computer . Wanneer een gebruiker voor het eerst er naar kijkt , kan het verwarrend en intimiderend lijken , vooral gezien het feit dat de toetsen zijn niet in alfabetische volgorde . Maar het leren van het toetsenbord van de computer is niet zo moeilijk als je denkt . Zodra u een goed begrip van de fundamentele functies van de toetsen en hoe u uw vingers te positioneren op het toetsenbord te krijgen , zult u zich een stuk zekerder . Instructies

Plaats 1 je vingers op het toetsenbord . Plaats het uiteinde van elke linker vinger , beginnend met je pink, op de F-toetsen A , S , D en . Plaats dan het uiteinde van elk recht vinger , beginnend met je wijsvinger , op de J , K , L en puntkomma toetsen . Dit is je basis positie voor het typen op het toetsenbord . Met deze functie , zul je in staat zijn om de andere toetsen te bereiken op het toetsenbord . Bijvoorbeeld , met de vinger die op de F-toets , kunt u ook bereiken de R en T toetsen alsmede de G en V toetsen .

Practice 2 leren alleen de letters op het toetsenbord . Zonder naar beneden te kijken op uw toetsenbord , de praktijk te typen met behulp van het toetsenbord te typen tutorials en spelletjes online . Als je eenmaal onder de knie krijgen van het typen alleen letters , vooraf aan leestekens , symbolen en getallen .
3

Als je een numeriek toetsenbord aan de rechterkant van het toetsenbord , de praktijk met die . Met een afgeronde kant positie , plaats uw index vingertop over de 4 belangrijkste , je middelste vinger op de 5 -toets , je ring vinger op de 6 toets en je pink op de toets + . Dit is de standaard vinger positie voor toetsenbord blind typen , en je in staat om de andere toetsen te bereiken op het toetsenbord zal zijn . Praktijk te typen via het toetsenbord tutorials en spelletjes .

Praktijk typen zinnen 4 . U kunt uw eigen les te creëren door het intikken van woorden en zinnen uit een boek , website of magazine. Als je eenmaal onder de knie krijgen van het typen , moet uw snelheid te verhogen . Om uw typesnelheid te verbeteren , gebruik typen spellen .

Praktijk 5 met het toetsenbord functies in een document bestand . Oefenen met de Shift-toets ingedrukt om letters kapitaliseren . Ook oefenen met de toetsen die twee opdrachten vereisen . Gebruik bijvoorbeeld de verschuiving en de puntkomma toetsen samen om een dubbele punt te krijgen.

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Wat is er nodig voor draadloos…
·Hoe maak je een ViaTalk Adapte…
·Resetten van de Netgear WGR614…
·Specificaties voor SonicWALL P…
·Hoe u uw Internet bandbreedte …
·Handmatig instellen Ondersteun…
·Hoe maak je een AT & T Ingebou…
·Hoe maak je een Cisco Valet SS…
·Hoe te gebruiken 2 NIC Kaartje…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mitac 6133 Laptop Specs 
·Hoe de AC -adapter op een Compaq C700 Fi…
·Hoe u uw netbook Accessorize 
·De Light op mijn Dell-computer kan niet …
·AMD Vs . Intel in CrossFire 
·Hoe de Touchpad Unlock op Laptops 
·Hoe maak je een draagbare batterij oplad…
·Wat is het verschil tussen een SATA hard…
·Waarom wordt mijn computer maken een zoe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com