Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Hoe te gebruiken NetZero DSL Met DD - WRT
Om een ​​directe Subscriber Line ( DSL ) verbinding met het alternatief , open-source router firmware DD - WRT gebruiken , moet u het opzetten van uw DSL-modem als een overbrugde verbinding. Hierdoor zal uw router met DD - WRT op te treden in combinatie met uw DSL-modem . Aangezien uw DSL-modem normaal is opgezet om u direct te voorzien van toegang , moet u een aantal wijzigingen aan te brengen in de instellingen voor het goed te communiceren met uw DD - WRT router . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw computer aan op de DSL- modem rechtstreeks met behulp van een Ethernet-kabel . Controleren om ervoor te zorgen dat de verbinding werkt , dan start een webbrowser en navigeer naar web - based configuratie pagina van de DSL- modem met het IP- adres in te typen in de adresbalk van de browser . Meestal zal het IP-adres van uw modem zijn 192.168.0.1 , maar kan variëren tussen netwerken .

Inloggen met het administrator account en wachtwoord 2 . Wijzig Local Area Network van het apparaat ( LAN ) IP-adres aan 192.168.100.1 en haar subnetmasker op 255.255.0.0 , zodat het modem niet zal conflicteren met de router . Schakel de DHCP-service en de modus van de modem wijzigen overbrugd . Omdat niet alle modems firmwares zijn gelijk, moet u de locatie voor deze instellingen vinden . Gewoonlijk worden ze vermeld onder "Advanced " of "Netwerk" menu -opties .
3

Trek het netsnoer en Ethernet- kabel van de modem . Sluit het losse uiteinde van de Ethernet- kabel aan op uw router met de DD - WRT firmware en navigeer naar web - based configuratie van het apparaat af . Dit zal op hetzelfde adres dat u gebruikt bij het installeren van de DD- WRT firmware .
4

Log in om je router met behulp van de beheerdersaccount . Klik op het tabblad "Setup " , dan "basis -instelling " en verander het type verbinding met " PPPoE " met behulp van de drop-down box . Voer de netwerknaam en het wachtwoord voor uw NetZero DSL-service . Klik op de knop "Opslaan" , dan schakelt u de router .
5

Sluit de DSL-modem naar Wide Area Network de DD - WRT router ( WAN ) -poort met de meegeleverde ethernetkabel . Sluit de modem eerst en laat het synchroniseren met de DSL-service ( wanneer de groene LED's knipperen om een ​​internet verbinding te bevestigen ) . Sluit uw router met DD - WRT .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe te Default IP's wijzigen o…
·AirPort Extreme-kaart Specific…
·Hoe zou ik maken een LED RJ45 …
·Power Knop mijn D - Link route…
·Hoe te Schakel de Network Swit…
·PC naar TV-apparatuur 
·Hoe maak je een WiFi Helical A…
·Kan ik haak mijn computer tot …
·Hoe kan ik WEP configureren in…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Self - Test HP Deskjet 940C 
·Specs van de OptiPlex GX240 
·Welke iPad Tekstbericht Programma kunnen…
·Hoe PC Voeding problemen op te lossen 
·Hoe te lezen SD-kaarten op een PC USB 
·Wat is Kernel geheugen in een computer 
·Hoe je het moederbord upgraden op een ou…
·Specificaties van de HP G60 - 243CL Met …
·Hoe partitie van een harde schijf met Di…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com