Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je een Mac Mighty Mouse wat die niet Scroll Fix
Een van de coolste dingen over de Apple Mighty Mouse is de scroll bal , omdat het in alle richtingen kunt scrollen . Toch kan de ervaring veel minder magisch als je scroll bal stopt goed werkt worden, maar hebben geen angst voor de machtige muis . Met geduld en een aantal echt kleine gereedschappen , kunt u uw muis weer goed werkt in een mum van tijd . Instructies
diagnose van het probleem
1

Probeer het reinigen van de externe delen van de appel machtige muis met wrijven eerst alcohol . De scroll bal stopt vaak met werken omdat vuildeeltjes krijgen in de kleine wielen in de muis dat de scroll bal rolt tegen . Zorg ervoor dat de muis stekker uit het stopcontact voordat iets te doen . Kopen van 2

Breng een kleine hoeveelheid alcohol op een papieren handdoek of pluisvrije doek.
3

Veeg de scroll bal met de alcohol , en zorg ervoor om te rollen de scroll bal met de vochtige doek . Dit zorgt ervoor dat alle kanten van de scroll bal te pakken schoon . Verwijder eventueel los vuil met een droge deel van de handdoek .

Wacht 4 voor de alcohol te laten verdampen gedurende 30 minuten of meer en steek de machtige muis terug op een stroombron . Test de scroll bal . Als uw scrolbal nog steeds niet goed werkt , gaat u verder naar de volgende sectie .
Fix het probleem
5

Koppel de muis en het vinden van een goed verlichte ruimte en een schoon oppervlak om op te werken . De machtige muis bestaat uit kleine onderdelen die kunnen niet meer correct functioneert indien blootgesteld aan meer vuil , of als stukken verloren gaan bij het nemen van de machtige muis uit elkaar .
6

Verwijder de binnenste ring met behulp van een kleine schroevendraaier en til hem uit . Forceer de binnenste ring uit . Er zijn acht pinnen vastgemaakt aan de ring aan de binnenkant die gemakkelijk kunnen breken .

Cut 7 rond de buitenste ring met een klein mes , het scheiden van de lijm van het plastic op de machtige muis . Dit is makkelijk te breken , dus neem de tijd bij het verwijderen van dit stuk . Het doel is om het tillen in een stuk.
8

Steek uw kleine schroevendraaier aan de bovenkant van de muis los zodat eenmaal gescheiden , wordt de muis koord bevestigd aan de onderkant van de muis componenten. Druk op de nog aangehechte deel van de muis zijwaarts naar de scharnieren los .
9

Laat de twee platte kabels aangesloten keer gescheiden . Met behulp van een kleine kruiskopschroevendraaier , draai de drie bouten waarmee de roller inworp
10

Haal de witte binnenste behuizing voorzichtig naar de bal en het binnenste wiel pennen los . Deze zijn zeer klein dus overwegen om een ​​kleine lade om te voorkomen dat ze wegrollen terwijl u alle vuil te verwijderen van hen.
11

Monteer de muis door het omkeren van deze stappen , waarbij u samen snap het stukken van uw machtige muis voorzichtig om te voorkomen dat per ongeluk het kraken van de plastic .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een USB -controlle…
·Qwerty Toetsenbord Voordelen 
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Instructies voor een Durabrand…
·Hoe om te typen op een Qwerty-…
·Hoe je sleutels Silence Tijden…
·Hoe kan ik een Logitech Wirele…
·Problemen met draadloze optisc…
·Hoe de Escape- toets gebruiken…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De beste manier om te veranderen van een…
·Hoe verwijder ik een harde schijf van de…
·Hoe maak je een HP 74 & 75 Ink - Level I…
·Hoe printer Papierstoringen Fix 
·Seagate harde schijf Issues 
·Specs voor een oude iMac 
·Hoe je foto's verplaatsen naar een exter…
·Heb je verliest al je apps wanneer je ee…
·Hoe de SMU iMac iSight Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com