Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je een toetsenbord Reset
Reset uw toetsenbord om ofwel in staat verschillende talen of het typen of als onderdeel van het oplossen van een draadloos toetsenbord . De methode die u kiest voor het opnieuw instellen is afhankelijk van uw wensen . Als je het inschakelen van een taal of typeringsbenadering , gebruik uw Control Panel opties . Om een draadloos toetsenbord te resetten , gebruikt u een eenvoudige , stapsgewijze aanpak om uw apparaat . In beide gevallen wordt het proces is relatief eenvoudig en kan worden uitgevoerd zonder specifiek gereedschap . Instructies
inschakelen van een taal of stijl van Typen
1

Klik op de " My Computer" icoon op het bureaublad . Klik op de "Verander een instelling" keuze in de linkerkolom . In het venster dat verschijnt , dubbelklikt u op het pictogram " Keyboard " . Dit dialoogvenster behandelt alle instellingen voor uw huidige toetsenbord. Afwisselend, klik op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm . Rol de muisaanwijzer naar "Instellingen " en klik op ' Configuratiescherm'. Kopen van 2

Reset het teken herhalen instellingen . De snelheid van het karakter repeat en de vertraging voordat men begint is instelbaar met schuifdeuren niveau-indicatoren . Klik op de regelaar en houd uw vinger op de muis knop om de aanpassing naar links of rechts te slepen .
3

Verander de cursor knipperen tarief. Een sneller knipperen helpt om de cursor te lokaliseren terwijl het bewegen met de pijltjestoetsen . Wijzig het knipperen tarief dat door de schuif rechts naar links te slepen of om langzamer of sneller .
4

Schakel het toetsenbord om met een hand te typen of vreemde talen tegemoet . Klik op het tabblad ' Landinstellingen voor invoer " in de buurt van de bovenkant van het dialoogvenster . Klik op de " Toevoegen" knop voor keuzes van de beschikbare talen . Klik op de knop "Eigenschappen " voor de keuzes om Dr Dvorak 's toetsenbordindelingen voor tweehandige typen of single- handed typen met beide handen zijn .
Reset een Wireless Keyboard
5

Plaats het toetsenbord in de buurt van de ontvanger van het draadloze signaal . Verwijder eventuele andere draadloze apparaten minstens 10 meter van de ontvanger .
6

Druk op de knop op de ontvanger in de buurt van het draadloze apparaat symbool , die eruit ziet als een vertakte boom . Het licht dat de ontvanger laat wordt ontvangen signaal begint te knipperen . Volg de instructies op het scherm , en de druk op de " Control Channel " knop aan de onderkant of zijkant van het toetsenbord . Als het signaal lampje op de ontvanger blijft stabiel , het toetsenbord signaal wordt gereset .
7

Vervang de batterijen . Toetsenborden en andere draadloze apparaten kunnen hebben intermitterende problemen als ze worden aangedreven door batterijen die vervagen . De meeste draadloze toetsenborden batterijen winkel aan de bovenkant van het toetsenbord .
8

Werk de toetsenbord -software en drivers ( volledige koppeling in Resources ) .

Pair 9 het toetsenbord met een andere computer . Als het werkt op een andere computer , kijken of het signaal wordt verstoord en het voorkomen van het toetsenbord niet goed reageren door het opruimen van alle andere draadloze apparaten , zoals andere toetsenborden of een draadloze muis .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een handicap Toets…
·Hoe je Keyboard Covers bescher…
·Hoe te Delen van Computer Keyb…
·Hoe uit elkaar te halen de Mic…
·Waarom wordt mijn Muisaanwijze…
·Hoe schoon en desinfecteren va…
·Computer Keyboarding & Cerebra…
·Hoe maak je een HP Keyboard Cl…
·Wat is de functie van een trac…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je HP Photosmart C4480 Install 
·Hoe maak je een batterij Dead Problemen …
·Wat is een Solid - State-harde schijf 
·De HP Pavilion laptop Power werkt niet 
·Hoe Ergonomie Helpt bij het ​​Bureau Mil…
·How to Get Rid van oude diskettes 
·Hoe te vertellen welke Drive Rebuild 
·Wat is een XPS- stuurprogramma? 
·Hoe te herstellen AB PanelView 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com