Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Wat is een muis pen ?
Het toetsenbord en de muis zijn van oudsher de toegangspoorten tot de menselijke communicatie met een computer . Mensen wisselen tussen tekst typen op het toetsenbord en klikt kerngebieden met de muis om documenten te creëren en menu's te navigeren . Deze wijze van communicatie is echter niet de vriendelijkste manier voor de meeste mensen . Muis pennen kunnen veranderen ten goede van de manier waarop menselijke input wordt ontvangen door computers . De feiten

Een muis pen
is een vrij nieuw apparaat . In plaats van de conventionele muis ontwerp dat vaak veroorzaakt vermoeidheid aan de hand en pols , de muis pen heeft een ergonomisch ontwerp dat is vergelijkbaar met het gebruik van een schrijfpen . De gebruiker is niet beperkt tot het gebied van een muismat en kan programma's en applicaties met de beweging van de muis pen ergens op een bureau te controleren .
Functie

Muis
pennen zijn een compatibele keuze met computer - aided design -programma's die worden gebruikt door architectenbureaus , grafische vormgeving en creatie programma's die worden gebruikt door grafische vormgeving bedrijven , fotobewerking programma's die worden gebruikt door fotografen of met handgeschreven invoer -software voor bedrijven, zoals advocatenkantoren en medische beroepen die moeten voor het invoeren van een authentieke handtekening .
Soorten

Muis pennen
kan stand-alone draadloos toegang tot de computer . Er zijn ook muis pen en digitale muismat sets. De digitale muismat is de component die is aangesloten op de computer meestal door een USB-poort . Beide zullen worden geleverd met software en drivers die de installatie maakt een zeer eenvoudig proces . Stand alone draadloze muis pennen zijn tegen de laagste prijs. Een muis pen en digitale pad te integreren goed met high-end grafische programma's en zijn hoger in prijs .
Voordelen

De voordelen van een muis pen is dat het een multifunctionele tool . De pen wordt geleverd met software die u zal toestaan ​​om notities te maken op websites of schrijven in je eigen handschrift in plaats van te typen . Voor het aanrakingstype uitgedaagd , dit is nogal een innovatie . De pen doet ook dienst als een muis en kan mensen helpen die lijden aan carpel tunnel een beetje opluchting als ze nodig hebben om een ​​muis te gebruiken op een repetitieve manier meerdere keren per dag . Grafische creatie software vereist een meer gedetailleerde en gevoelige operatie dan een muis kan bieden . Een muis pen en digitale pad in combinatie met grafische creatie software laat de gebruiker toe om de hand getekende illustraties maken en ook afbeeldingen snel bewerken met precisie .
Overwegingen

Het is een goed idee om de oude muis te houden rond toen eerst begin om een muis pen te gebruiken . Totdat je helemaal comfortabel met het gebruik van de pen , moet u de muis hebben rond voor operationele programma's snel .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·T40 Klaviertoets Repair 
·Hoe kan ik in een Computertoet…
·Hoe de NumLock toets uitschake…
·Hoe Sony Laptop Key Boards Ver…
·Hoe maak je een toetsenbord sc…
·Hoe kan ik een Dell Bluetooth …
·Hoe je problemen op een toetse…
·Hoe de Tweede Macht zoeken op …
·Hoe het toetsenbord te leren o…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Dingen om te weten bij het aantrekken va…
·Hoe te wijzigen een Acer 4720Z Keyboard …
·Hoe te luisteren naar harde schijf probl…
·Hoe kan ik een oude DVD Driver Verwijder…
·Hoe Vergelijk Pentium M op Pentium 4 
·Hoe je het touchscreen Vervang op een Ar…
·Hoe je het internet aan de slag op een A…
·Projectoren Dat niet nodig een PC 
·Hoe kan ik een Toshiba Satellite Laptop …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com