Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Keyboard Typing Tutorial
Leren hoe om te typen op een toetsenbord kan frustrerend zijn voor sommige mensen . Je moet je vingers trainen om te onthouden waar de letters , cijfers en leestekens zijn op het toetsenbord . De manier waarop je dit doet is door herhaling . Sommige woorden zullen uiteindelijk " muscle memory ' waar je niet eens na te denken wanneer ze te typen . Anderen zullen minder vaak worden gebruikt en kunnen eisen dat u langzamer typen . Gratis Keyboard Tutorials Typen

Voor de beste resultaten , je wilt wat het toetsenbord te typen tutorials gebruiken . U kunt veel informatie en gratis lessen vinden op deze sites : nimblefingers.com , mrkent.com /kb /keyboard.htm en powertyping.com

Gebruik deze sites tot u vertrouwd bent met typen en welke vingers moeten zijn . opvallend welke toetsen . Een geweldige manier om uw het typen snelheid te verhogen is te voeren op meerdere instant messenger gesprekken tegelijk . Je moet typen heel snel bij te houden met verschillende gesprekken aan once.Before je het weet heb je een tikfout whizzkid te worden .
Keyboarding Tips

Begin met het het zetten van uw handen op wat bekend staat als de "home rij. " Je linker pink moet worden op de ' a ', en je vingers moet vallen op de toetsen naast " een ", zodat je linker wijsvinger rust op de " f . " Zowel van uw duimen moet worden op de spatiebalk . Uw rechter wijsvinger moet worden op de ' j ', en uw recht pink moet worden op de " ; . "

Zorg ervoor dat je niet gestresst bent als je gaat zitten om te leren hoe om te typen . Doe elke oefening totdat je je prettig bij voelt . Als je moeite met een oefening , blijven herhalen totdat het je kunt het gemakkelijk te voltooien .

Niet typering te lang oefenen op een bepaald moment . Je nodig hebt om je lichaam en geest een kans om te verwerken wat je hebt geleerd te geven . Als je typt , kijk niet naar de toetsen . Zit rechtop met je voeten op de grond .

Wanneer u gebruik maakt van een vinger naar een belangrijke staking , niet toestaan ​​dat andere vingers naar buiten bewegen van de startrij . Als u toestaan ​​dat de andere vingers te dwalen , heb je meer kans om de verkeerde toets in te drukken naast . Dit vergt oefening , maar als je eenmaal aan gewend , wordt u typen met meer gemak .

Als u problemen ondervindt bij het ​​intypen van de onderste rij , probeer dan het bewegen van je stoel een beetje terug van het toetsenbord . Zorg ervoor dat uw polsen niet rusten op het bureau of toetsenbord , of je zal een hardere tijd hebben het bereiken van de brieven .

Blijf oefenen en geef niet op . Herhaling is de sleutel tot succes als het gaat om het leren hoe om te typen . Hoe meer je oefent , hoe sneller en nauwkeuriger je zal worden.

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Onderdelen van een computer to…
·Hoe maak je verbinding een Mic…
·Hoe weet ik of moet je je muis…
·Hoe maak je een Wireless Optic…
·Wat maakt Cursor Spring All Ov…
·Dvorak Typing Tutorial 
·Hoe te typen Praktijk 
·Sluit uw Wireless Mouse 
·Nadelen van het gebruik van ee…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
iPad Tutorial 
iPad Interface Builder Tutorial 
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Het automatisch laden Spelling Correctie…
Hoe maak je een toetsenbord synchroniser…
Hoe de Keyboard Get wilt zien op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een ingebouwde webcam te wer…
·Hoe kan ik een Roland SP300V printkop Ve…
·Hoe maak je een headset microfoon instal…
·Hoe Hook Up een tv aan op een PC via een…
·Hoe bouw My Classroom Computer Lab 
·Hoe de cover van een MacBook Pro Sluit M…
·HP Officejet 5610 Installation Issues 
·Hoe Aircards Werk voor Laptops 
·Hoe maak je een toetsenbord Fix Met verk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com