Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe Computer Toetsenbord reinigen
toetsenbord van uw computer kan vuil zeer snel , maar er zijn een aantal manieren om het toetsenbord schoon . Een toetsenbord moet schoon van vuil , vuil worden gehouden en dat de functies van een toetsenbord kunnen beperken . Reiniging moet plaatsvinden op een regelmatige basis om ophopingen van vuil en roet te verminderen . Soms kun je je toetsenbord schoon met een methode , en een andere keer zal vereisen dat u twee of drie methoden gebruiken op hetzelfde moment om uw schoonmaak inspanningen te maximaliseren . Wat je nodig hebt
Perslucht
Reinigingsoplossing
Wattenstaafjes
Doek
Toon Meer Aanwijzingen
Cleaning Proces
1

Zet uw computer uit en ontkoppel alle kabels die vanaf het toetsenbord van de computer . Om uw inspanningen te maximaliseren , zet uw toetsenbord ondersteboven zodat alle losse puin wordt bevrijd van onder de toetsen . Terwijl het toetsenbord is ondersteboven , wilt u misschien een aantal van de toetsen drukken om ervoor te zorgen dat vuil en puin worden losgemaakt en vallen weg . Kopen van 2

krijg je een fles met samengeperste lucht , steek het neusgat en spuit uw sleutels voornamelijk beneden hen. Dit werkt goed , en je zal een hoop vuilnis en puin vrijkomt uit onder de toetsen te zien als je begint aan de perslucht spuiten . Je ziet stof en stukjes papier en soms paperclips . Als je de lucht spuiten , kunt u een sleutel of twee te helpen los alles geplakt onder de toetsen drukken . Zorg ervoor dat het puin niet waait in je gezicht en ogen .
3

Neem een ​​wattenstaafje en doe een reinigingsoplossing op het puntje . U kunt de wattenstaafje om de bovenkant en de zijkanten van de toetsen schoon . Zorg ervoor dat je alle toetsen , waaronder de backspace , spatiebalk en de cijfertoetsen op de top . Deze reiniging actie zal dat kleverige residu van de toetsen die opbouwt in de tijd te verwijderen . Als een stof niet gemakkelijk te verwijderen, moet u deze taak een tweede keer uit te voeren totdat de sleutels komen schoon .
4

Haal uw doek , die niet-pluizende moeten zijn , en doe er een paar druppels van de reinigingsoplossing op en raakt de bovenzijde van de toetsen weer . Neem nu een droge doek en veeg de bovenkant van het toetsenbord , wat het zal geven de finishing touch .
5

Controleer om te zien of u een membraan toetsenbord . Soms is een toetsenbord kan een meer grondige reiniging nodig heeft , in dat geval kunt u alle sleutels te verwijderen en opnieuw uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden . Deze functie moet worden gereserveerd voor membraantoetsenborden . Wanneer u de sleutels te verwijderen , bent u in staat om al het vuil volledig te verwijderen uit onder de toetsen . Het kan tijdrovend en uitdaging omdat sommige toetsen moeilijk om de grotere toetsen zoals de spatiebalk vervangen , vooral zijn. Het is misschien een goed idee om het aantal toetsen die u verwijdert beperken , als dat mogelijk is . Let vooral wanneer de sleutels uit zodat deze kan worden vervangen in dezelfde volgorde . Het lijkt eenvoudig , maar er zijn een aantal toetsen met verschillende symbolen , cijfers, letters en woorden die nodig hebben om terug te gaan waar ze werden genomen uit .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een toetsenbord ve…
·Hoe maak je een HP Keyboard Cl…
·Hoe kan ik een Dell Travel Mou…
·Microsoft Bluetooth Wireless K…
·Hoe maak je Letters op een toe…
·Hoe vindt u de Port Memory adr…
·Hiragana Toetsenbordinstelling…
·Hoe maak je een toetsenbord in…
·Hoe je muis drivers te verwijd…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik mijn Passport Icoon Verander 
·Kan ik Hook Up Composite Video op een co…
·Hoe Apple Mobile Services verhinderen op…
·Hoe maak je een PC voor Good Picture Qua…
·Hoe snelheid van uw computer met meer RA…
·Hoe maak je een Amiga harde schijf boota…
·Hoe kan ik Make HP C7280 cartridges lang…
·Hoe kan ik een Photo Gallery in Windows …
·Soorten Grafische kaart Slots 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com