Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Wat zijn de gebieden van een toetsenbord van de computer ?
Voor de gemiddelde persoon , de meest gebruikte onderdelen van een computer toetsenbord voor een personal computer lijkt voor de hand . Zelfs een persoon die nieuw is voor computing, maar heeft gebruikt een ouderwetse typemachine , kon gaan zitten en beginnen met het samenstellen van een document . Echter, het begrip alle van de verschillende gebieden van het toetsenbord van de computer geeft operators gereedschappen om efficiënter te werken op hun machines . Typen Area

De meerderheid van de belangrijkste typen gebied bestaat uit letters en cijfers , die operatoren gebruiken om gegevens in te voeren in hun systeem . Dit gedeelte van het toetsenbord bevat ook controle toetsen die de gebruiker meer opties te geven . Bij gebruik in combinatie met andere toetsen de " CTRL " toetsen " ALT " kunnen specifieke functies . Als u bijvoorbeeld op " CTRL " plus " A " zal alle tekst in een document te selecteren . " ALT " plus " A " zullen gebruikers van Microsoft Office toegang geven tot ofwel de menu's in oudere versies van de software of op het lint in versie 2007 zonder de muis te gebruiken .

Wijd genegeerd door veel computergebruikers , de toets " Start " is voorzien van het logo van Microsoft Windows . Deze toets gelijk klikken op de knop "Start " in Microsoft Windows met de muis , het openen van de " Start Menu " . Raken van het een tweede keer sluit het menu .
Directional Keys

ligt aan de rechterkant van de typen Area , een groepering van richtingstoetsen helpt gebruikers de cursor van plaats te plaatsen , zonder de muis raken . Vier pijltjestoetsen om de cursor in de gekozen richting wanneer getikt . Meestal gelegen boven de pijltjestoetsen , een aantal andere toetsen helpen gebruikers de cursor over het scherm . Bijvoorbeeld , wanneer geselecteerd op de toets "Home " zal de cursor naar het begin van die regel tekst . " End" verplaatst het naar het einde van die lijn . Interessant is dat het combineren van deze directionele toetsen met Control toetsen geeft hen extra functionaliteit . " CTRL " plus "Home " verplaatst de cursor naar het begin van het document .
Numeriek toetsenblok

Naast de bestaande als een alternatief middel van het invoeren van nummers in een document , kunnen gebruikers merken dat directionele labels bestaan ​​op meerdere toetsen op het numerieke toetsenblok . De operator krijgt om te beslissen welke functie de toetsen produceren door op de " Num Lock " knop . Als het lampje schijnt , het functioneert als een numeriek toetsenbord . Als het lampje niet schijnt , wordt het richtingstoetsen .

Met het oog op het uitvoeren van wiskundige taken , zoals het gebruik van een spreadsheet software programma of het gebruik van de Windows rekenmachine , de slash toets vertegenwoordigt divisie. Een voorbeeld van een divisie formule eruit zou kunnen zien " X /Y " . De sterretjes sleutel vertegenwoordigt vermenigvuldiging . Een voorbeeld van een vermenigvuldiging formule zou lijken op " X * Y " .
Functietoetsen

Langs de bovenkant van het toetsenbord van de computer , een rij toetsen bestaan ​​label " F " plus een aantal . Deze functietoetsen voeren verschillende functies , afhankelijk van de software- programma te openen op het moment . Bijvoorbeeld , heel vaak , de toets " F1 " opent het Help- functie 's .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te verbinden de Microsoft …
·Hoe maak je een Wired Keyboard…
·Hoe de Windows-toets uitschake…
·Hoe weet ik of moet je je muis…
·Hoe maak je Superscript op een…
·Hoe maak je een Xbox 360-contr…
·Instructies over de Logitech V…
·Hoe een AlphaSmart 3000 Proble…
·Hoe maak je een toetsenbord sc…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·De specificaties van een HP Pavilion A63…
·RAM Beperkingen in MS Word 
·Soorten Parallel ATA Data kabels Gebruik…
·Hoe een BIOS ROM Checksum Error Fix 
·Hoe vindt u het serienummer voor een Buf…
·HP Pavilion Zal niet lezen DVD's 
·Hoe je RAM te installeren op een Dell Di…
·Hoe kan ik een dvd -brander installeren …
·Hoe Hard Reboot een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com