Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik een dvd -brander installeren op een HP Pavilion computer
Bepaalde modellen van HP 's Pavilion lijn van laptops zijn uitgerust met een eenvoudige dvd - rom of dvd /cd - rw-station geïnstalleerd . Deze schijven zijn geschikt voor het installeren van software en het bekijken van films die zijn opgeslagen op DVD's , maar je zult niet in staat zijn om ze te gebruiken om dvd's die u zelf hebt geschreven verbranden . Veel gebruikers kopen een externe DVD-RW -apparaat voor dit doel , maar dat betekent een extra stukje hardware te voeren rond tijdens het werken buiten het huis of kantoor . Een alternatieve oplossing is om de Pavilion's geïnstalleerde optische station verwijderen en installeren van een DVD-RW drive op zijn plaats . Wat je nodig hebt verhuur dvd - rw laptop schijf
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Installatie
1

Sluit alle toepassingen die u eventueel open zijn en draai computer uit . Koppel alle apparaten los van havens interface van uw Pavilion . Trek de stekker en netwerkkabel ( indien aangesloten ) . Koppel alle overige snoeren en uitwerpen alle geïnstalleerde geheugenkaarten . Sluit het beeldscherm. Kopen van 2

Draai de laptop over en onderzoekt zij de onderzijde . Zoek de batterijvergrendeling en schuif deze in de ontgrendelde stand , zal de batterij los te maken van het lichaam van de laptop . Verwijder de batterij en zet het opzij .
3

Zoek de drive deksel moeilijk vak . Verwijder de schroeven waarmee het deksel op zijn plaats en leg ze opzij . Verwijder het deksel van de harde schijf compartiment . Maak de harde schijf van de laptop en verwijder deze van het compartiment ( sommige modellen kunnen worden geleverd met een tab Mylar gehecht ; grip op de tab en schuif het station uit de buurt van de connector ) . Stel de harde schijf opzij .
4

Zoek en verwijder de schroef ( s ) waarmee de geïnstalleerde optische drive om het lichaam van de laptop . Schuif het station uit de laptop , op sommige modellen , moet u mogelijk een rechtgebogen paperclip gebruiken om cd-lade van de drive te openen ( steek de clip in de kleine opening aan de voorkant van het station en duw hem naar binnen ) en gebruik vervolgens de lade als een grip . Als de schijf heeft een kabel aangesloten , koppelt u deze los en bevestig het aan uw vervangende schijf voor de installatie .
5

Plaats uw vervangende schijf in de optische drive bay van de Pavilion's . Duw het naar binnen totdat het voelt goed zit . Gebruik de eerder verwijderde schroeven om de schijf aan het lichaam van de laptop .

Plaats 6 van de harde schijf in de harde schijf compartiment en schuif het op de connector totdat deze goed op zijn plaats zit . Vervang de drive deksel harde compartiment en de eerder verwijderde schroeven om het op zijn plaats vast te zetten. Plaats de batterij in het batterijcompartiment .
7

Bevestig alle eerder losgekoppeld kabels en apparaten . Open het scherm en druk op de power knop , de drive is nu klaar voor gebruik

.

Previous: Next:
  Computer Drives
·T2050 Vs . Celeron M440 
·Hoe te Elektronische Kaarten T…
·Hoe MP3 Albums Inclusief mappe…
·Hoe maak ik een partitie in XP…
·De voordelen van SSD 
·Cat 5e Vs . Cat 6 kabel 
·Hoe de computer Driver Dat Zal…
·Hoe maak je een cd-recorder ge…
·Hoe de zekering vervangen in e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je video's off van een HyperCam 
·Hoe te vertellen als uw computer is Boot…
·Hoe laad ik een Acer Aspire Batterij ? 
·Hoe Laptop signaalsterkte Boost 
·Hoe te installeren van een geluidsappara…
·Hoe kan ik een driver voor de webcam op …
·Firewire 4 Pin Vs . 6 Pin 
·Hoe de Wi - Fi- Upgrade voor de MSI Wind…
·De geschiedenis van Computer Memory 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com