Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe je sleutels Problemen op een notebook
Het Windows-register bevat gegevens die configureert hoe de toetsen reageren op een notebook computer . Als het toetsenbord uitvoeren verkeerde tekens bij het typen , het oplossen van de toetsen door het controleren van het Windows-register . Bepaalde instellingen in de gegevensbank kunnen worden die de sleutel respons . Taalinstellingen en virussen kunnen ook invloed hebben op het toetsenbord uitgang . Als de toetsen worden het afgeven van de juiste tekens , maar het is moeilijk om de toetsen in te drukken op de notebook , kan vuil of opgedroogde vloeistof onder de sleutel doppen worden geplakt . Wat je nodig hebt
Wattenstaafje
Ontsmettingsalcohol
Toon Meer Aanwijzingen
Verkeerde Karakters
1

Log in op Windows als beheerder . Klik op "Start . " Input " regedit " in de zoekbalk . Druk op "Enter " om de Register- editor te starten . Kopen van 2

Klik op het pictogram pijl naast " HKEY_LOCAL_MACHINE ", " Systeem ", " CurrentControlSet , " "Control " en " ; . Toetsenbordindelingen " Dubbelklik op " Layout File "uit het linker paneel " . om elke map uit te breiden
3

Ga naar " 00000409 , vervolgens bevestigen dat KBDUS.DLL is in het veld Waardegegevens . Klik op "OK . "
4

terug naar " Controle ", en klik op ' Keyboard Layout . " Keyboard Layout en Toetsenbordindelingen zijn twee verschillende mappen , dus zorg ervoor dat niet te verwarren ze . Als een Scancode Map waarde is in het linkerdeelvenster met de rechtermuisknop op het item en selecteer "Verwijderen . " Klik op "Yes . "
5

Minimaliseer alle mappen en terug te keren naar " computer . " Openen " HKEY_USERS , " " . Default , " dan" Keyboard Layout . "Click" Preload . " Dubbelklik op" 1 " en bevestig " 00000409 "is in de waarde data veld . Klik op "OK . "

Afrit 6 van de Register-editor en start de notebook als er wijzigingen zijn aangebracht . Indien onjuiste tekens verschijnen nog steeds bij het gebruik van het toetsenbord , het oplossen van de taal van het toetsenbord . Klik op "Start . " Input " taal " in het zoekvak .

Klik 7 "Change Toetsenborden of andere invoermethoden . " Klik op "Change Keyboards . " Als er alle andere toetsenborden in de andere dan uw standaard toetsenbord lijst , selecteert elk toetsenbord , en klik op ' verwijderen '. Klik op "Default Input Language 'en vervolgens op ' Engels ( Verenigde Staten ) . " Klik op " OK " aan elk venster te sluiten .
Problemen drukken sleutels
8

Schakel de notebook . Koppel de lichtnetadapter . Trek aan de linker rand van een probleem totdat een "pop " hoort , dan trekt u de rechterbovenhoek rand van een toets totdat het loskomt van het toetsenbord .
9

controleer onder de sleutel voor vuil of residu . Indien de ruimte onder de sleutel is vuil of plakkerig , gebruik dan een wattenstaafje gedept in alcohol om het gebied schoon te maken . Het wattenstaafje mag slechts licht vochtig .
10

Veeg het oppervlak van de belangrijkste dop met een vochtige doek . Druk de sleutel dop weer terug op de sleuf . Herhaal deze stap voor elke problematische toets op de notebook . Droog het toetsenbord en de toetsen voordat u de computer weer aan .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe kan ik mijn computer Mouse…
·Hoe maak je een Bluetooth toet…
·Computers versus de Electronic…
·Problemen met een Microsoft- m…
·Hoe een toetsenbord Key 
·Hoe te Gebroken toetsen op een…
·Voordelen & Nadelen van een op…
·Hoe maak je een Mouse Pad Best…
·PS2 naar USB splitter werkt ni…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een WD TV Live Hub 
·Wat zijn de soorten van Intel-processors…
·Problemen met de USB op een moederbord 
·Hoe de actieve partitie voor een Boot Ch…
·Laptop geluidskaart naar TV 
·Hoe maak je een computer met Onvoldoende…
·GTX 260 vs GT 240 
·OCR Scannen Problemen met HP Software 
·Hoe je twee toetsenborden gebruiken in e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com