Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een laptop Processor wijzigen
Het veranderen van een laptop processor of CPU is niet moeilijk zodra de laptop wordt gedemonteerd . Het meest uitdagende ding over het werken op laptops is het kleine formaat van de componenten . Het is ook heel gemakkelijk om onderdelen weer in elkaar in de verkeerde volgorde . De meeste laptop fabrikanten hebben gedetailleerde schema's en handleidingen die uitleggen hoe elk onderdeel past in de behuizing . De handleiding van de laptop eigenaar heeft ook informatie over de aard van de processor u nodig heeft voor uw specifieke model . Bijvoorbeeld , kan het iets als een Pentium M 1,8 GHz op 400 FSB . Wat je nodig hebt handleiding
Vergadering gids
Nieuwe laptop processor
Thermal compound
Kleine schroevendraaier
Laptop eigenaar Toon Meer Aanwijzingen
1 < p > Raadpleeg uw laptop handleiding en montage handleiding als je de laptop uit elkaar te halen . Raak eerst een metalen periodiek om statische lading te verwijderen , en te werken aan een grote tafel met een heldere lichtbron . Kopen van 2

Zet de laptop en de stekker uit het stopcontact . Verwijder de hoofdbatterij , cd /dvd-drive en de harde schijf . De harde schijf is meestal gelegen in een gleuf aan een kant van de laptop . Verwijder de schroef waarmee het deksel op zijn plaats houdt , trek dan de harde schijf slee uit .
3

Draai de laptop om en verwijder de schroeven aan de onderkant dat het toetsenbord op zijn plaats houden . Sommige van de schroeven kan worden bedekt met stickers of rubberen pluggen . Flip de laptop over , open het , en til het toetsenbord omhoog en naar buiten . Koppel de flexibele lintkabel dat het toetsenbord wordt aangesloten op het moederbord .
4

Koppel de ventilator van het koellichaam . Verwijder de schroeven waarmee het koelelement op zijn plaats houden , verwijder deze vervolgens uit de laptop . Vrijgave of draai het mechanisme dat de oorspronkelijke processor op zijn plaats houdt , verwijder deze vervolgens uit de laptop .
5

Breng een dun laagje koelpasta op de processor . Zorg ervoor dat het goed vast zit en goed is uitgelijnd in de CPU behuizing , vervang dan de heatsink en ventilator . Plaats de schroeven terug en steek de CPU-ventilator opnieuw
6

Sluit het toetsenbord aan het moederbord tijdelijk . Stekker in de laptop , opnieuw starten , volg dan de instructies in uw handleiding om het BIOS van het systeem in te voeren . De nieuwe processor moet nu worden herkend door de BIOS . Schakel de laptop , de stekker , verwijder dan het toetsenbord .
7

Volg de handleiding zorgvuldig als je weer in elkaar zetten van de laptop . Niet strippen of te strak de schroeven . Vervang elke ronde stickers of rubberen pluggen u verwijderd om de upgrade te voltooien .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de resolutie te veranderen…
·Mijn HP DV2500 oververhit 
·Wat moet ik weten voordat het …
·Problemen met Dell Latitude CP…
·Hoe kan ik Tweak een Compaq Pr…
·Hoe kan ik Demonteer een Sony …
·Instructies over hoe u een HP …
·Hoe om Open Up een Dell Inspir…
·Hoe te openen de SD-sleuf op e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Netbook Vs . Smartphone 
·Dell Inspirion 8200 RAM Upgrade Eisen 
·Wat is Zoomed video-ondersteuning ? 
·Hoe te formatteren van T - Mobile MDA 
·Hoe maak je een computer Tower Take Afge…
·Hoe te houden een computer Cool op schoo…
·XPS 410 Specs 
·Fujitsu laptop Cursor is bevroren 
·Hoe kan ik een DVD te spelen op mijn com…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com