Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te vergelijken Mac en Dell Laptops
Vergelijking van een Mac naar een Dell is een soort van appels met peren vergelijken . Voor het grootste deel zijn beide niet ontworpen om hetzelfde publiek . Verder , wat mensen doen met de computers zijn varieert . Voor de Dell , is het meestal tekstverwerking en surfen op het internet , terwijl de Mac is beter voor video games en graphics . De echte grens aan wat je kunt doen is met de processor ( snelheid ) en RAM ( geheugen ) . Instructies
Bepaal wat je wilt in een computer
1

Bepaal wat u zal worden met behulp van de computer voor door te kijken naar wat je nu doet .

Look 2 voor iets wat je kunt groeien. Het is altijd beter te veel dan te weinig hebben. Er is niets meer beledigen dan het kopen van een computer om uit te vinden het zal achterhaald worden binnen 6 maanden .
3

Bepaal uw budget . Dell meestal een prijsklasse zijn voor iedereen , wat niet het geval bij Apple . Maar beide hebben genereuze voorwaarden voor financiering met een goede kredietwaardigheid .
4

Noteer de ultieme computer -mogelijkheden die u wilt die binnen uw budget . Dit zal u helpen met het uitgangspunt . Als je blindelings te gaan , dan is enthousiast sales mensen zal verkopen u de maan .
Online Vergelijking

Start 5 met de processor . Hoe sneller hoe beter . Voor ons voorbeeld , laten we zeggen je hebt een $ 2.000 begroting . U wilt dat uw computer goed de processor doen met video , dus . Bij Dell kan je beginnen met hun Studio model , waarvan ongeveer $ 749 begint . Na het aantrekken van alle accessoires , het kan oplopen tot $ 1900 . Bij Apple , elke computer is goed voor video , maar laten we beginnen met het Mini model vanwege prijs . In het goedkoopste scenario , zou het uit te voeren op zijn minst $ 1400 , omdat ze kosten $ 600 voor een monitor .
6

Controleer de RAM . Hoe beter . Dell Hiermee kunt u upgraden naar 8 GB met de Studio . Apple staat alleen 2 GB met de Mini .
7

Bepaal je ruimte nodig heeft. Als je een film liefhebber , dan moet je weten dat het ongeveer 1 gig per minuut . De meeste mensen gebruiken externe schijven voor hun video- behoeften . Vergelijken van dezelfde machines , de Dell kunt u gaan tot 1 TB , terwijl de mini- staat slechts maximaal 160 gig .
8

Vergelijk Dells naar Dells en Macs te Macs , omdat een ander scenario zou kunnen voelt u boos over de prijsstelling . Als je niet groot in grafisch ontwerpen , spelletjes en het maken van je eigen films , dan is een Dell zal de meest betaalbare optie.

Look 9 voor aanbiedingen . Apple en Dell hebben meestal aanbiedingen op hun websites , dus kijk daar eerst ( zie bronnen hieronder ) .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Dell laptop Unl…
·Hoe maak je een laptop compute…
·Hoe kan ik een Sony laptop Dem…
·Hoe kan ik zien hoeveel stroom…
·Welke functies heb ik nodig in…
·Hoe te vervangen HP Pavilion G…
·Sony VAIO laptop Video Output …
·Hoe maak je een HP laptop sche…
·Lijst van Laptops Dat gebruik …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Fix een Wazige multimedia projector 
·Thin Client Server Eisen 
·Die SanDisk USB Drives Heb U3 ? 
·Hoe maak je verbinding een Laptop Drive …
·Hoe te herstellen laptop batterij leven 
·Hoe te Veeg mijn harde schijf Clean & St…
·Welke videokaart verbinding beschikbaar …
·Hoe kan ik drivers downloaden voor mijn …
·DIY Laptop Cooling Pad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com