Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat zijn de maandelijkse betalingen voor Laptop Verhuur
? Het huren van een laptop kan het antwoord zijn als uw eigen computer vastloopt of crasht of je moet een laptop voor een korte termijn project . Aangezien laptops prijzig om te kopen kan zijn , wie wil dat instant bevrediging en gemakkelijke toegang tot de technologie van een machine die hen toegang Internet plus software naar school of werk afmaken van projecten zal geven kunt huren . De maandelijkse tarieven zijn variabel , evenals de kwaliteit van de laptops , maar voor de korte termijn gebruik, het huren van een laptop kan zinvol zijn voor u . Functie

huren van een laptop is de perfecte oplossing voor een aantal zakelijke of persoonlijke behoeften . Bijvoorbeeld , als u bepaalde technologie moet op korte termijn of voor een korte periode van tijd , het huren van een laptop zou een minder dure onderneming dan het kopen van de nieuwste technologie. Reizigers kunnen willen huren van een laptop voor zakelijk of persoonlijk gebruik , zodat ze kunnen zetten PowerPoint-presentaties of e-mail foto's van hun reizen . Een andere reden om het huren van een lap top is als de jouwe is in de winkel en u hebt internettoegang of toegang tot bestanden op uw computer , terwijl uw eigen computer wordt gerepareerd .
Soorten

het type laptop je huur en de hoeveelheid tijd die u wilt bewaren van invloed op de totale prijs van de laptop huren , maar hier zijn enkele gemiddelde prijzen die u kunt gebruiken om een idee van wat je zult spend.WebRentals.com biedt krijgen zeer betaalbare laptop huren beginnen bij $ 20 per maand . Dit basismodel is een machine met Microsoft Works en Windows XP . Niet de top van de lijn met alle middelen , maar als je nodig hebt internettoegang terwijl op de weg , dit is een geweldige price.The dezelfde website biedt een HP Pavilion laptop met Microsoft Works en HP PhotoSmart Essentials plus een Blu - ray Disc-speler en webcam voor ongeveer $ 60 per maand , dat is geweldig voor het houden van open communicatie tussen u is en dierbaren ver away.RentAComputer.com is een andere online verhuurbedrijf dat laptops verhuurt over de hele VS voor flexibele tarieven. Hier kunt u aangeven welke programma's , hardware en software die u nodig hebt , en de techs zal een laptop voor u die aan uw behoeften beantwoorden . De tarieven zijn ongeveer $ 150 per week , afhankelijk van het type machine u nodig heeft , dus dit is een betere deal voor degenen die een laptop voor zakelijke purposes.Businesses dat de huur meubels en apparaten ook laptops kunnen huren nodig . Bedrijven als Huur een Center lading ongeveer $ 200 per maand voor een computer verhuur , dus voor een korte termijn behoefte , is dit een goede option.Students kan een deal op laptop huren door te gaan via het schoolsysteem of sites zoals RentAComputer.com . Hier kunnen studenten een 60 GB Windows XP laptop voor ongeveer $ 99 per maand te huren met een 2 - maanden minimum .
Time Frame

Rentals
kunnen dagelijks worden , wekelijks of maandelijks en kan worden uitgebreid voor bijna een bedrag van tijd , afhankelijk van het verhuurbedrijf . Huren op lange termijn meestal niet eindigen als een goede financiële beslissing sinds een lange - termijn verhuur kan leiden dat u betaalt voor uw laptop en dan hebben niets om te laten zien nadat de huurovereenkomst is voorbij . Voor de korte termijn behoeften , echter , het huren van een laptop kunt krijgen ga je op je schoolwerk of houdt u verbonden met familie tijdens een vakantie .
Overwegingen

Overweeg een paar dingen voordat huren van uw laptop . Allereerst weten welke programma's je nodig hebt om te werken met en snelheid van de processor ( bijvoorbeeld , kunt u Microsoft Word- of Office in plaats van Microsoft Works nodig ) . Als u veel foto's lopen , zorg ervoor dat uw huur heeft genoeg geheugen om die beelden naar uw geliefde ones.Another overweging is de lengte van de tijd die u uw huur nodig . Korte termijn zinvol , terwijl huren op lange termijn laat je wensen dat je had net een gekocht en betaald het uit op uw creditcard .
Voordelen

visitekaartjes, professionals die regelmatig reizen en de noodzaak om laptops te gebruiken voor presentaties kan het gemakkelijker vinden om een laptop te huren op hun bestemming dan te reizen met hun eigen . Ook kunnen kleine bedrijven die willen snel een huurauto laptop nuttig totdat ze hun bedrijf kunnen krijgen volledig equipped.Another voordeel van een laptop verhuur is om te proberen de verschillende makers van laptops ( Dell vs HP , bijvoorbeeld) en softwareprogramma's voor de aankoop van de laptops . Laptops verhuur beschikbaar zijn in Mac -of Windows-besturingssystemen en gebruikers toestaan ​​om te beslissen welk type machine dat ze permanent wilt gebruiken .

Previous: Next:
  laptops
·Het automatisch laden van een …
·Het automatisch laden van de S…
·Hoe kan ik een Acer TravelMate…
·Hoe maak je een Airport -kaart…
·Hoe Hook Up een laptop op draa…
·Hoe de zaak Take Off een HP La…
·Hoe te Toevoegen USB 2.0 naar …
·Hoe kan ik mijn Dell Inspiron …
·Thinkpad T400 Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te wijzigen van een netwerkadapter N…
·Zo plaatst Balance Apache 
·HP F4280 Scanner Specificaties 
·Hoe maak je een Pentium III koelventilat…
·Hoe te Folio papier uitlijnen op een pri…
·Hoe je Machine Blueprints lezen 
·Powerbook G4 RAM Problemen 
·Hoe te vergelijken Desktop Computers & L…
·Hoe te gebruiken MacBook Remote om webpa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com