Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe uit elkaar te halen een Dell Inspiron laptop
Een van de grootste zwakheden van de Dell Inspiron -serie notebooks is dat de koelventilator niet toegankelijk is vanaf de buitenkant , dus je moet het uit elkaar te halen om het schoon te maken . Als u wilt geheugen toevoegen , wijzigen videokaarten , reinig de koelventilator of vervang het toetsenbord van uw Dell Inspiron laptop computer , moet u de verschillende onderdelen van het apparaat te demonteren . De Dell Inspiron kan worden gedemonteerd met een aantal basis gereedschappen in ongeveer 1 tot 2 uur . Wat je nodig hebt
kruiskop screwdriverFlat hoofd screwdriverPaper clip
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de laptop . Zorg ervoor dat de laptop is volledig afsluiten en dat de computer is niet meer aangesloten op een stopcontact . Verwijder de batterij . Als u onlangs met behulp van de computer , wacht dan minstens 3 tot 4 uur voor het demonteren om de hoeveelheid statische ontlading te verminderen . Kopen van 2

Open het scherm . Open het scherm helemaal op zodat de laptop ligt volledig plat . Zorg ervoor dat deze goed is gepositioneerd op een vlakke , harde ondergrond .
3

Verwijder het toetsenbord. Wrikken uit de strip van plastic zich direct boven het toetsenbord . Dit stuk is over meerdere schroeven bevestigd aan het moederbord , en het verwijderen van deze eerste is de makkelijkste manier om naar het moederbord componenten en de koelventilator .
4

Verwijder het toetsenbord schroeven . Gebruik de kruiskop schroevendraaier om de vier schroeven waarmee het toetsenbord naar beneden verwijderen . Stel de schroeven opzij op een veilige plaats .
5

Verwijder het toetsenbord . Trek zachtjes op het toetsenbord en til het aan de ventilator en het tabblad houdt het toetsenbord op het moederbord te onthullen . U kunt nu het reinigen van de ventilator als je nodig hebt om .
6

Begin demontage van het moederbord . Gebruik de kruiskop schroevendraaier om de grote schroef in het centrum van het moederbord . Deze schroef houdt twee grote metalen platen die het moederbord samen .
7

Verwijder het moederbord afdekplaten . Til de kap platen uit de laptop en zet apart op een veilige plaats .
8

Verwijder de koelventilator . Gebruik de kruiskop schroevendraaier om de koelventilator panel , moet u losdraaien drie schroeven rond de ventilator , en til de ventilator uit de houder . U kunt nu schoon uit de koelventilator , indien nodig .
9

Sluit de laptop . Plaats een schone , dunne vaatdoek op het moederbord en voorzichtig het scherm te sluiten . Draai het hele laptop over zodat de basis nu naar boven is gericht en de batterij is van u afgekeerd .

Schroef harde schijf 10 en het geheugen componenten. De harde schijf bevindt zich in de onderste rechterhoek , de memory unit is gelegen in het centrum van de laptop . Schroef beide door het verwijderen van de kleine schroeven aan de onderkant van elke eenheid en verwijder de deksels op elk.

Verwijderen WiFi deksel 11 . De Wi - Fi- eenheid is gevestigd in de linkerbovenhoek van de laptop , verwijder de twee schroeven uit het apparaat en til het Wi - Fi- dekking van de laptop . Leg het opzij .
12

Verwijder de draadloze kaart . U zult twee antennekabels aan de draadloze kaart in de Wi - Fi- apparaat te zien . Verwijder de draadloze kaart door het losmaken van deze draden en tillen hem uit het toestel .
13

Verwijder het RAM -geheugen . Trek de RAM-module uit de sleuf door het ontkoppelen van de spread vergrendelingen aan weerszijden van de memory unit .
14

Verwijder de vaste schijf . Verwijder de drie schroeven aan de rechterkant van de harde schijf -eenheid en til de vaste schijf uit .
15

Trek het cd /dvd-station . Verwijder de schroef waarmee de cd /dvd- drive in de laptop basis , dan pop de aandrijving geopend met een paperclip . Trek voorzichtig de cd /dvd-station uit de computer en leg het opzij .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe weten wat voor soort scher…
·Over Modern Laptops 
·Hoe updaten van een Toshiba Wi…
·Hoe Memory vervangen op een In…
·Hoe uw laptop Trade 
·De verschillen in Business & C…
·Hoe je het leven van de batter…
·Over E525 - 2200 eMachines 
·Hoe te vervangen mijn HP dv200…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Spelletjes te spelen op een ASUS 
·Hoe te wijzigen van een harde schijf Vol…
·Hoe de inktpatroon wijzigen in een HP -p…
·Hoe partitie een Flash Drive 
·IDE naar SATA PCI 
·Hoe kan ik een dvd-drive vervangen in ee…
·Hoe kan ik afdrukken op een draadloos ne…
·Hoe de cartridge vervangen op een Canon …
·Hoe een BIOS-wachtwoord wissen thuis op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com