Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te vervangen mijn HP dv2000 polssteun
De polssteun op een HP DV2000 , nauwkeuriger genoemd een bovenklep , is gewoon een stukje plastic waar je je handen kunt rusten terwijl u typt. Terwijl de bovenklep voert geen eigenlijke functie , als het bekrast of gebroken , kan het te maken dat handen daar ongemakkelijk , en wilt u misschien om het te vervangen in plaats van het krijgen van een nieuwe laptop . Losmaken van de bovenklep is niet eenvoudig , en je moet alleen proberen om het te vervangen als je zijn comfortabel openstelling laptop computers . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Paperclip
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de computer uit , koppelt u alle kabels aangesloten zijn en verwijder alle kaarten of schijven uit de DV2000 . Flip de laptop over op de tafel , zodat de voorkant is dichter bij u . Duw de vergrendeling naar rechts en verwijder de batterij .

Draai 2 de twee kleine schroeven die zich aan de linkerkant van het dichtstbijzijnde paneel aan u . Til de linkerkant van het deksel en trek het weg van de machine om de harde schijf te onthullen .
3

Verwijder de twee schroeven aan de rechterkant van de harde schijf . Trek de tab aangesloten op de achterkant van de harde schijf tot de aandrijving releases van de computer . Verwijder de harde schijf .

Schroef 4 de ene kleine schroef houdt de Mini-kaart op zijn plaats . De omslag ligt net onder de batterij uitsparing , naast vergrendeling van de accu . Til de rechter rand van het deksel en verwijder het.
5

Verwijder de twee schroeven aan de linker kant van de Mini-kaart , en de kaart zal omhoog kantelen . Trek vervolgens de twee kabels aangesloten op de aansluitingen op het uiteinde van de minikaart . Noteer welke kleur kabel wordt aangesloten op welke aansluiting . Trek de kaart uit de buurt van de laptop .

Schroef 6 de optische drive schroef , gelegen aan de zeer linkerrand van de harde schijf compartiment . Steek een paperclip in de opening aan de voorkant van de cd -of dvd-speler totdat deze naar buiten komt . Verwijder deze uit de laptop .
7

Verwijder de vier schroeven in de batterij uitsparing , de twee schroeven aan de rechterbovenhoek die aan weerszijden van de opening , en de twee schroeven gelegen naast elkaar op de linkerbovenhoek van de laptop .
8

Draai de laptop over en het scharnier volledig te openen .
9

Schuif het toetsenbord in de richting van het scherm , til de achterkant om deze uit het gezicht van de laptop . Volg de kabel van de achterkant van de laptop waar het aansluit op het moederbord . Trek aan de connector om de kabel los te maken en verwijder het toetsenbord uit de machine .
10

Koppel de power knop koord op de linkerbovenhoek van de ruimte onder het toetsenbord , en laat een andere kabel gevestigd langs de bovenrand . Til de voorkant van de switch cover, dat is het stukje plastic tussen het toetsenbord en de LCD , duw hem naar rechts en verwijder deze uit de laptop .
11

Trace van de vier kabels die vorm het geven om de ruimte normaal gedekt door het toetsenbord. Verwijder elke kabel uit de connector . Merk op dat de draadloze antenne kabels al werden losgemaakt , en hoeft u alleen maar om ze te trekken door het gat op het bord .
12

Verwijder de twee schroeven aan de linker bovenhoek en de twee op de rechterbovenhoek , op het beeldscherm los . Trek het weg vormen de laptop .
13

Draai de laptop over .
14

Verwijder de twee schroeven aan de onderkant van de linker kant , de vier schroeven aan de onderkant en de twee schroeven aan de rechterkant van de laptop . Verwijder vervolgens de vier schroeven in de hoeken van de harde schijf uitsparing en de ene schroef ligt net aan de linkerkant van de minikaart uitsparing .
15

Draai de computer om en haal de stekker bevindt zich net boven de touchpad .
16

Verwijder de vier schroeven aan de bovenkant van de voorklep en de ene schroef aan de rechterkant , dicht bij de top .
17

Trek de bovenklep , of polssteun , weg van de computer .
18

Reverse deze stappen , met behulp van uw nieuwe polssteun , om de laptop weer in elkaar .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de koelventilator in een C…
·Hoe maak je een schijf uitwerp…
·Een Fujitsu Siemens laptop die…
·Compaq 6500 Series Pp2020 Spec…
·Hoe weet ik welke laptop is ge…
·Dell Inspiron Vs . IBM Thinkpa…
·Specs voor een HP Compaq NC600…
·Hoe de Sony VAIO CCFL Vervang 
·Hoe je de Eee PC 901 Xandros R…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Grootte van RAM chips 
·MiniSD Vs . MicroSD 
·Hoe verwijder ik het LCD-scherm van een …
·Hoe krijg ik een zeer goede laptop 
·Hoe je BIOS -instellingen controleren 
·Compaq Presario Tech Support FAQ 
·Microsoft Bluetooth Wireless Keyboard pr…
·Geschiedenis van de Pentium 2 Processor 
·Hoe maak je een Seagate FreeAgent Drive …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com