Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je het scherm op een A205 Toshiba Vervang
Het LCD scherm in uw Toshiba Satellite A205 laptop kan worden beschadigd en stoppen met het tonen van beelden als de laptop is aangesloten tijdens een stroomstoot of u vloeistof morst op het scherm . Het scherm vervangen van een uitgebreide baan en kostbaar werk , zo moet je ook wisselen van de omvormer aan boord , maar de procedure is over het algemeen veel goedkoper dan het kopen van een nieuwe computer . Om te wisselen van het scherm en de inverter board dat je nodig hebt om uit elkaar te halen een aantal verschillende componenten op de A205 . Wat je
Need kruiskopschroevendraaier
Flathead schroevendraaier
vervangende LCD -scherm
Vervanging inverter board
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel Toshiba Satellite A205 en ontkoppel het netsnoer . Verwijder eventuele andere apparaten aangesloten op de poorten van de A205 's en sluit de bovenste display deksel. Flip de laptop ondersteboven . Kopen van 2

Duw de twee accu vrijlating knoppen naar rechts en vervolgens de batterij te verwijderen . Verwijder de schroef in de accuruimte met een kruiskopschroevendraaier .
3

Flip de A205 weer om en open het beeldscherm deksel. Schuif uw nagels onder de kunststof strip boven het A205 's toetsenbord en til de vergrendeling strip uit de laptop . U kunt het einde van een platte schroevendraaier in plaats van je nagels te gebruiken .
4

Draai en verwijder de twee toetsenbord vergrendeling schroeven . Stel het toetsenbord ondersteboven op de A205 de polssteun .
5

Zoek de zwarte rubberen stoppen langs de randen van de A205 's LCD -scherm . Trek elk van de stoppers en verwijder vervolgens de schroeven gepositioneerd eronder .
6

Trek het scherm bedekken van de A205 's LCD -scherm . Haal de stekker van de kabel aangesloten op de omvormer aan boord aan de onderkant van het scherm . Verwijder het bestuur houdt schroef en zet de inverter raad terzijde .
7

Verwijder de schroeven waarmee het LCD- scherm om de A205 's schermcover . Trek het scherm naar voren en koppel vervolgens de kabel die het scherm op het moederbord . Trek het LCD-scherm .
8

Stel het vervangende scherm op het display deksel en sluit het moederbord kabel . Sluit de schroeven . Positie inverter board onder het scherm en bevestig de kabels .

Pop 9 het beeldscherm op het scherm en plaats de schroeven en rubber stoppers . Zet de schroef weer op zijn plaats in de accuruimte . Plaats de batterij terug in de Satellite A205 .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je Factory Restore ee…
·Hoe maak je een Screen Inverte…
·Hoe kan ik als vervanging van …
·Problemen met uw HP Pavilion D…
·Hoe verwijder ik een Keyboard …
·De beste laptop Chips 
·Heeft de Compaq 8510p Heb Infr…
·Hoe maak je een Samsung X60 De…
·Hoe kan ik een Gateway laptop …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de NTFS partitie Resize 
·Het upgraden van HP Pavilion Ze4600 
·Hoe om bestanden Veeg vanaf de vaste sch…
·Hoe te Mobi Bestanden kopiëren Met USB …
·Hoe maak je een PC Camera Gebruik 
·Antec 902 Vs . 900 
·Hoe te Driver Install Wireless Acer Aspi…
·Hoe weet je welke videokaart een compute…
·Hoe je de harde schijf verwijderen in ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com