Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe verwijder ik een Keyboard Tracking Mouse Van een Dell Latitude D520 ?
Als uw laptop bijhouden muis of touchpad niet werkt , kan het te maken het navigeren op je computer moeilijk , zo niet onmogelijk . Touchpads slecht gaan vaak na een vloeistof gemorst of andere onzorgvuldig verkeerd gebruik van de laptop . Het verwijderen van de tracking muis in uw Dell Latitude D520 laptop is een kwestie van het gedeeltelijk afbouwen van uw computer en de laptop top behuizing montage verwijderen . Zorg in dit te doen is het belangrijk - om permanent te beschadigen moederbord van uw laptop . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Flathead schroevendraaier
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw laptop . Koppel alle kabels en apparaten van de computer . Sluit het beeldscherm en zet de laptop naar beneden met de voorkant naar u toe . Verwijder de batterij uit het compartiment aan de onderzijde van de computer . Kopen van 2

Verwijder de twee Phillips schroeven van de harde schijf naar zijn compartiment in de rechterbenedenhoek van de laptop . Trek het station uit het compartiment , en dan leg het opzij . Verwijder alle zichtbare kruiskopschroeven uit de laptop onderste behuizing monteren . Plaats de laptop open , en open het beeldscherm zo ver mogelijk .
3

Wrik het scharnier deksel van de laptop met een platte schroevendraaier . Het scharnier cover is het kleine stukje plastic gelegen boven het toetsenbord montage. Start vanaf de linkerkant van het scharnier deksel , en werk je weg naar de andere kant van de laptop totdat het deksel wordt verwijderd .
4

Verwijder de Phillips schroeven bevestigen van het toetsenbord montage aan de laptop . Til het toetsenbord naar boven en uit de laptop . Plaats het toetsenbord gezicht naar beneden op de polssteun . Koppel lintkabel van het toetsenbord uit de connector op het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
5

Zoek de LCD- video -kabel die zich vanaf de linkerkant van het scherm naar de rechter bovenhoek van het moederbord . Verwijder de Phillips aarding schroef waarmee de kabel is bevestigd. Koppel de kabel los van het moederbord . Verwijder de kruiskopschroeven van elk scherm scharnier. Til het hele display panel montage van de basis van de laptop . Leg het opzij .
6

Koppel het touchpad kleine platte kabel van het centrum van het moederbord . Verwijder alle resterende Phillips schroeven bevestigen van de bovenklep om de laptop basis assemblage . Til de gehele bovenste deksel van de laptop . Plaats het deksel naar beneden op een vlakke ondergrond .
7

Zoek het touchpad apparaat op de onderzijde van de kap . Koppel alle andere kabels die op het touchpad apparaat . Verwijder de Phillips schroeven bevestigen van de touchpad aan onderzijde van de bovenklep 's . Verwijder de touchpad , en zet het opzij .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de Outlet Headphone verwij…
·Hoe Memory vervangen in een Pr…
·Hoe maak je een Frozen toetsen…
·Hoe te wijzigen van een Laptop…
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·Hoe kan ik dit oplossen een HP…
·Hoe je het volume te verhogen …
·Thinkpad W500 Specificaties 
·Om te lezen hoe een serienumme…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Specs voor een eMachines W3118 CPU 
·Verschillende soorten oude mainframes 
·Hoe om gegevens van Memory Sticks Kopiee…
·De Uitvinding van de Touch Screen-techno…
·Wat is een PCI naar USB Open Host Contro…
·Hoe kan ik bevestigen van een PC op mijn…
·Kenmerken van de Dell SK - 8115 toetsenb…
·Hoe maak je een PC-voeding Reinig 
·Wat is een Pci - E Port 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com