Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de achtergrondverlichting wijzigen op een Inspiron 9100
De achtergrondverlichting van uw Dell Inspiron 9100 machten uw laptop scherm via stroom uit een dunne groene printplaat bekend als een omvormer . Zonder deze backlight en inverter uw scherm geen afbeeldingen worden weergegeven en uw computer zal nutteloos blijken . Als u een beschadigde of gebroken backlight in uw Inspiron en zijn geïnteresseerd in de vaststelling van het zelf, kunt u openen LCD- scherm van de computer om toegang te krijgen tot het deel . Dit is een delicaat proces dat een beetje concentratie zal nemen , maar je moet kunnen om het te doen zonder enige problemen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet uw Inspiron 9100 af , sluit het scherm en koppel de voedingskabel . Draai de computer om en verwijder de batterij uit de onderzijde van de computer door op de accu vergrendeling naar beneden en schuiven van de batterij uit het compartiment. Verwijder vervolgens de vier schroeven - twee aan elke kant - op de hoeken van de achterkant van de computer , net onder waar het scherm wordt aangesloten op de laptop kopen van 2

Zet de computer weer rechtop . , opent u het scherm en gebruik uw vingers naar links , rechts en midden kunststof scharnier dekt zich direct onder het LCD- scherm te verwijderen . De twee antennekabels zal nu worden blootgesteld nabij het centrum en rechts scharnieren . Trek de stekkers aan de uiteinden van de kabels om ze te verwijderen van het moederbord van de computer .
3

Til het scherm voorzichtig weg van de computer en zet de computer zelf opzij . Maak dan gebruik van uw kruiskopschroevendraaier de vier schroeven aan de onderkant van het scherm , evenals de vier schroeven aan de bovenkant van het scherm .
4

Gebruik je vingers om het montagekader van het beeldscherm ( frame) te verwijderen van het scherm door te tillen op de hoek . De groene omvormer aan boord zal nu zichtbaar zijn net onder het scherm .
5

Verwijder de acht schroeven ( vier aan elke kant ) van de twee zijden van het scherm . Til het scherm weg van de achterkant beeldscherm en plaats het gezicht naar beneden .
6

Zoek de lange , dunne backlight aan de achterkant van het scherm en gebruik je vingers om de enkele kabel , dat het aansluit stekker naar het scherm omvormer . Verwijder de achtergrondverlichting en leg het opzij .
7

Vervang de nieuwe backlight ( verkrijgbaar bij uw Dell- winkelier of online ) en monteer uw Inspiron- in omgekeerde volgorde je nam het uit elkaar .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Mijn laptop heeft Plotseling N…
·Hoe te Dim een HP laptop scher…
·Hoe kan ik een oude laptop LCD…
·Hoe maak je verbinding een Eee…
·Hoe je stof te verwijderen van…
·Problemen met Lenovo Laptops 
·DIY Laptop Heat Extractor 
·Web Books Vs . Normale Laptops…
·Toshiba Satellite Pro 4600 Geb…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
·Hoe maak je een USB converteren naar RS2…
·Hoe te Gooi Computer Disks 
·Hoe kan ik foto's overzetten op een SD c…
·Hoe vindt u grafische kaart Information 
·SQL Data Recovery Tools 
·Crashes Met een Acer Aspire 3000 
·Hoe om te achterhalen welke Mainboard Je…
·Hoe de Bluetooth gebruiken ik aangeslote…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com