Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe afdrukken vanaf een HP Laptop
Een HP laptop met een netwerkverbinding kan printen naar elke printer in het netwerk . Als u geen netwerkverbinding hebt , kunt u een printer rechtstreeks aansluiten op je laptop . Of de printer is aangesloten op een andere computer of rechtstreeks naar uw HP laptop , moet u een verbinding tot stand via het Configuratiescherm van Windows en de drivers installeren . De stuurprogramma's voor elke printers worden bij elke printer geleverd . Als u de installatie-cd - rom of dvd diskette hebt verloren , ze zijn beschikbaar op de website van de fabrikant . Wat je nodig hebt
Printerkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de printerkabel los van de printer aan op de laptop als u ervoor kiest om rechtstreeks verbinding te maken met het apparaat . U kunt de USB-printer aansluiten terwijl de laptop aan of uit is . Als de laptop is op , het Windows-besturingssysteem automatisch de nieuwe printer

Draai 2 op de computer als u de printer aan terwijl deze is uitgeschakeld detecteren . . Log in op Windows als daarom wordt gevraagd . Als de printer rechtstreeks op de laptop is aangesloten , detecteert Windows de hardware en wordt u gevraagd om het stuurprogramma . Plaats de cd - rom of DVD en de aanwijzingen te volgen om de drivers te installeren .
3

Klik op de Windows Start knop en selecteer "Configuratiescherm . " Dubbelklik op de "Printers " icoon in de lijst met pictogrammen van het Configuratiescherm . Dubbelklik op het pictogram "Printer toevoegen " als u het niet ziet in het venster Printers vermeld . Als u de printer rechtstreeks aangesloten op de laptop , en het wordt vermeld in het venster met de rechtermuisknop op het pictogram en kies "Test Print . " Dit stuurt een opdracht naar de printer , en de direct aangesloten printer is geïnstalleerd .
4

Selecteer " netwerkprinter" vanuit het hoofdvenster . Netwerkprinters moeten worden geconfigureerd op de lokale HP laptop . Kiezen " netwerkprinter" vraagt ​​u om een locatie voor de printer .
5

Voer de computernaam en printernaam voor de netwerkprinter . De indeling voor de locatie printer is " \\ \\ computernaam \\ printer_name . " De " computernaam " is het netwerk computernaam en de " printer_name " is de naam die aan de printer . Druk op de knop "Volgende " . De stuurprogramma's worden automatisch geïnstalleerd op uw computer . Op het laatste venster , klikt u op de ' Print Test " knop om de installatie te bevestigen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Dell D520 toets…
·Averatec 3280 Series Specifica…
·Hoe te verbinden Wi - Fi-kaart…
·Hoe je alles op een laptop Inc…
·Hoe de monitor vervangen op ee…
·Hoe maak je een harde schijf t…
·Tips voor het verbeteren van h…
·Hoe maak je een Gateway Solo 9…
·Hoe kan ik een laptop converte…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een High -Power -LED Test 
·Mijn computer herkent mijn RAM 
·Hoe te installeren draadloze kaarten Ont…
·Software die kunnen helpen bij Moederbor…
·Mijn PC start niet op vanaf een USB 
·Specificaties voor de Toshiba L305D - S5…
·Hoe de scharnierkap verwijderen op een D…
·Hoe een infrarood camera op een MacBook 
·Hoe een Key Logger Versla 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com