Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak ik mijn laptop Internet Ready
Een internetverbinding kan worden dial-up , DSL , kabel , breedband of zelfs satelliet . U kunt bestanden uploaden en downloaden , spelletjes spelen , en surfen op het web met uw internetverbinding. Veel verschillende bedrijven bieden internetverbindingen , dus als u op zoek bent naar het, zorg ervoor dat uw computer eisen zijn up to date . Instructies
1

Installeer een besturingssysteem dat zal werken met het internet . Het moet Windows 98 of hoger , hoewel het beter zal werken met XP of Vista . U kunt ook Linux . Het werkt met Windows 7 ook. Kopen van 2

controleren om er zeker van uw computer een 10/100 Ethernet -poort , die meestal standaard op de nieuwere modellen . Deze poort is aan de achterkant van de computer en ziet er bijna hetzelfde als een telefoon - lijn -ingang , maar is iets breder en hoger . Een Ethernet- kabel of CAT5 kabel past in het. Dit is de poort voor de internetverbinding als je niet een draadloze router gebruiken . Afhankelijk van de verbinding die je hebt , zult u ofwel gebruik maken van de haven of het gebruik van een draadloze kaart .

Als het niet over deze poort en u van plan om een vaste verbinding hebt, upgrade naar een. Neem uw computer naar een computer op te slaan en hebben ze het te installeren , tenzij je toevallig heel goed te zijn met computers en weet waar er een te vinden . De meeste computers bouwde vandaag hebben deze poort al , dus het zal waarschijnlijk geen probleem zijn .
3

Zorg ervoor dat uw laptop heeft een draadloze kaart of een draadloze modem . De meeste laptops gebouwd na 2004 zal een draadloos modem . U wilt een , zelfs als je besluit om een ​​bedrade verbinding te gebruiken , want je wilt toegang tot draadloos en WiFi-hotspots te hebben wanneer u weg bent van huis . De meeste draadloze kaarten en modems zijn in de computer , dus je kunt ze niet zien , maar uw computer handleiding zal je vertellen als je die hebt .

Als er een "Wireless " switch overal op uw computer die u kunt in-of uitschakelen , of een kleine afbeelding van een antenne met een aantal bars van het signaal omheen , heb je een draadloze kaart of modem .

Previous: Next:
  laptops
·Lenovo X200s Vs . T400s 
·Toshiba R25 Specs 
·Hoe de WiFi Card Reset in een …
·Panasonic Toughbook CF - 72 P4…
·Hoe kan ik een Gateway Koop P …
·Hoe te toetsen vervangen op ee…
·Wat is een Bonded laptop? 
·Hoe maak je een trackpoint Ver…
·Mijn Sony VAIO 8C4L Monitor st…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·How to Get Wi - Fi voor een Gateway lapt…
·GeForce 9600 GT Installatie Problemen 
·Hoe te openen de basis van een Logitech …
·Wat is het verschil tussen een Apple iPa…
·Veiligheid Classificatie van verwisselba…
·Hoe maak ik Demonteer een Synaptics Touc…
·Nadelen van een Intel processor 
·Hoe om te zien de temperatuur van je pro…
·Hoe je SD-kaarten afspelen op een TV 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com