Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te verbinden van een laptop op een Sony TV
Video's bekijken op uw laptop kan worden onderhouden zijn in sommige situaties , maar als je wilt visuals op een groter scherm met meer krachtige luidsprekers ervaart , kunt u uw laptop aansluiten op uw Sony TV . Afhankelijk van uw laptop model en het exacte model van uw Sony-televisie , zijn er een aantal manieren om deze verbinding te maken , variërend van S - Video naar VGA -kabel . Een laptop aansluit op een Sony TV is eenvoudig , zolang je de juiste kabels . Wat je nodig hebt
S - Video -kabel
RCA naar S - Video -kabel converter
VGA-kabel
PC - naar - TV converter
Toon Meer Aanwijzingen
< br > 1

Controleer de poorten op uw laptop . Hoe uw laptop is geconfigureerd zal bepalen welke kabel u uw laptop aansluiten op de Sony televisie te gebruiken . Als u een oudere laptop , moet u de S - Video- route te gaan . S - Video- kabels hebben een vierpolige ronde aan de ene kant , samen met een gedeeltelijke RCA connector serie , die bestaat uit een wit ( audio ) riek en een rode ( audio ) riek . Sluit de kabel einde tegenovergestelde van deze array in de S - Video Out- poort van uw computer . Kopen van 2

Sluit de vier -polige ronde stekker om uw Sony TV . Als uw laptop heeft fatsoenlijke speakers , zal dit alles wat je hoeft te doen , maar als je liever geluid zou horen via de luidsprekers van uw TV , sluit u de witte en rode tanden aan de witte en rode RCA- poorten aan de achterzijde van uw Sony-televisie .
3

Gebruik een RCA naar S-Video -kabel converter als uw Sony TV niet over een eigen S - Video- poort bieden maar uw laptop heeft een S - Video Out -poort . Steek het ene uiteinde van uw S - Video- kabel aan op uw laptop als in stap 1 . Sluit de vier -polige ronde stekker aan het andere uiteinde direct in de converter . Run volledige RCA-kabel -array van de converter uit om uw Sony TV en overeenkomen met de witte , gele en rode RCA tanden omhoog met de witte , gele en rode RCA-poorten op de achterkant van uw Sony TV .
4

Sluit de apparaten met behulp van een VGA-kabel plaats . Dit is een veel voorkomende connector op veel laptop modellen . Koppel uw VGA- kabel met een PC - naar - TV converter in deze opstelling . Steek de 15 - pins connector aan het ene uiteinde van de VGA- kabel aan op de VGA- poort van uw laptop .
5

Sluit het andere 15 - pins connector uiteinde van de VGA -kabel rechtstreeks in de PC - naar - TV converter . Run een S - Video- of RCA- kabel van het andere uiteinde van de converter om uw Sony TV , afhankelijk van welke poorten uw Sony TV biedt . Sluit de RCA- kabel aan op de converter , dan sluit u de RCA witte , gele en rode uitsteeksels in de overeenkomende poorten op de achterkant van de Sony . Alternatief kunt u de S - Video- kabel aan op de converter , dan lopen de vier - polige ronde stekker uiteinde en witte en gele RCA tanden naar uw TV en maak de verbindingen behoren .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Spots Get Off een LCD- …
·Hoe kan ik een LCD-scherm verv…
·Hoe stop ik de Auto - Selectee…
·Hoe kan ik Downgrade een Think…
·Hoe de Screen Sideways Zet op …
·Geheugen Dell Latitude CSX Spe…
·Gateway 600YGR Specificaties 
·Wat u moet letten bij het kope…
·Mitac 6133 Laptop Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Boeken kopiëren op een CD 
·Hoe te : MEncoder op de iPad 
·Hoe de video hardware grafische kaart bi…
·Aanwijzingen voor Hoe maak je een Canon …
·Hoe om krediet te krijgen voor gebruikte…
·Intel Xeon 5110 Specs 
·Hoe de Waste Tank knop op een Epson Styl…
·Lexmark 642 Specs 
·Hoe een BIOS-wachtwoord resetten op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com