Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Intel Xeon 5110 Specs
De Intel Xeon vertegenwoordigde een familie van de centrale verwerkingseenheden van de fabrikant van halfgeleiders Intel Corp ontworpen voor de niet - pc-markt , in het bijzonder voor mensen en bedrijven die gebruik maken van servers en werkstations . Sinds zijn debuut in 1998 , Intel produceerde meer dan 200 chips onder het merk , met ingang van maart 2011. Een van die inzendingen is de Intel Xeon 5110 , die werd uitgebracht tijdens het debuut van de 5100 - serie Xeon chips in 2006 . Cores

Intel
produceert de Xeon 5110 als een dual - core CPU . Dit betekent dat het twee verwerkingseenheden . De dual - core- functie maakt het een betere verwerking performer dan single-core Xeon CPU , die slechts een verwerkingseenheid . Er zijn leden van de familie Xeon dat vier , zes of acht kernen . Zo is de Xeon 5110 is verre van de meest krachtige chip van het merk .
Fabricage

De Xeon 5110 maakte deel uit van een verzameling van Xeon dual - core chips gelabelde de 5100 -serie en de codenaam Woodcrest . Intel vervaardigd deze CPU's met behulp van de 65 nanometer knooppunt van halfgeleider fabricage . Onder dit proces , elke chip kreeg een 143 - vierkante millimeter dobbelsteen met 291 miljoen transistors , die de twee cores bevatten .

Vanaf maart 2011 heeft de Xeon 5110 , net als andere " Woodcrest " vermeldingen , heeft twee steppings ontvangen . Deze stadia zijn dat de fabrikant herziene , verbeterde chips onderscheiden van de originele versie . Voor de Xeon 5110 , wordt zijn debuut 2006 nagesynchroniseerde B2 , terwijl de 2007 -versie is gelabeld G0 .
Snelheden

Elke CPU heeft een kloksnelheid en front - side bus snelheid . De voormalige verwijst naar de snelheid waarmee de chip processen , terwijl de laatste verwijst naar de snelheid waarmee de chip voert de data -overdracht . Voor de Intel Xeon 5110 , de kloksnelheid is 1,6 GHz ( of 1600 megahertz ) en de FSB snelheid is 1,06 GHz ( of 1,066 MHz ) . Deze aantallen plaats deze op de bodem van de Xeon 5100 -serie , maar ongeveer in het midden van het gezin als geheel .
Macht

Elke processor heeft een thermisch ontwerp macht of punt, dat betrekking heeft op de hoeveelheid stroom kan verbruiken . Op 65 watt , is de Intel Xeon 5110 alleen overtroffen door de Xeon 5160 , die een TDP van 80 watt heeft . Hoewel de Xeon 5110 ver van de beste energie -behoudend chip in de Xeon 5100 , het tarieven gunstig in een computer chip familie die een TDP bereik van 20 tot 150 W. Ook heeft de B2 versies van de chip 5110 een spanning bereik van 1 tot 1,5 , terwijl de nieuwere G0 chips hebben een lager bereik van 0,85-1,5 volt .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te MIPS Bereken 
·Hoe Hook Up parallelle poorten…
·Hoe maak je een RCA Jack verdi…
·De beste Flashdrive 
·Hoe je je eigen Alienware Make…
·Instructies voor een Trackmate…
·Hoe USB -geheugen gebruiken me…
·Hoe maak je een Projectorscher…
·Verschil tussen Pentium 3 en P…
  Related Articles
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Wat is Dual Xeon ? 
Intel GM45 Graphics Card Type 
Hoe kan ik video -instellingen aanpassen…
Geïntegreerde Intel Media Accelerator 9…
Hoe maak je een Intel -chipset videokaar…
Hoe identificeren Intel grafische kaart 
Hoe maak je een Intel Graphics Media Acc…
Hoe je Intel Gamma Controle uitschakelen…
  Hardware Articles
·Hoe een HP DeskJet 5650 Problemen 
·Hoe om te doen Procedures in Turing 
·Specs voor de Compaq Presario SR2173WM 
·Hoe maak je een laptop computer online b…
·Dell Latitude D520 computer houdt Hersta…
·Verschil tussen - R & + R DVD -schijven 
·How to Set Up een Netgear router met AT …
·Hoe maak je een seriële muis Schakel in…
·HP 1050C Plotter Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com