Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Instructies om een ​​Dell E1705 Processor Vervang
Het oorspronkelijke processor in een laptop zal niet altijd rekening houdt met uw wensen , bijvoorbeeld als u meerdere Office-toepassingen draaien in een keer of computerspelletjes spelen met geavanceerde graphics . De Dell Inspiron E1705 -model komt uit de fabriek met een Intel Core 2 Duo-processor , die varieert 1,73-2,16 gigahertz , afhankelijk van de optie die u oorspronkelijk heeft gekozen. Het upgraden van de processor met een nieuwe eenheid , zoals de 2,8 gigahertz Core 2 Duo , geeft uw laptop de mogelijkheid om programma's sneller en soepeler verlopen . Wat je nodig hebt
opslag apparaat
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Socket M processor
Toon Meer Aanwijzingen
1

Gebruik een externe opslagapparaat , zoals een lege DVD of USB- harde schijf , om een ​​back- up van alle gegevens die u nodig hebt voor het geval er problemen zijn tijdens de installatie processor . Afsluiten van de E1705 's besturingssysteem en duw het scherm deksel in de gesloten stand . Kopen van 2

Flip de laptop ondersteboven en zoek de zwarte versie bar in de rechterbovenhoek einde van de zaak . Schuif de balk naar links en pop de batterij uit de Dell E1705 . Verwijder de 12 polssteun schroeven gelegen aan de zeer randen van alle vier de zijden van de zaak met een kruiskopschroevendraaier .
3

Klap de laptop goede kant weer op en open het beeldscherm deksel aan de 180 - graden positie . Duw het uiteinde van een platte schroevendraaier onder de uiterst rechtse rand van het plastic scharnier deksel boven het toetsenbord geplaatst .
4

Wrik het scharnier deksel omhoog en trek de gehele klep omhoog en naar links om verwijderen uit de Dell E1705 . Verwijder de twee kruiskopschroeven gepositioneerd langs de bovenrand van het toetsenbord .
5

Trek het toetsenbord naar u toe tot de bijgevoegde moederbord kabel zichtbaar wordt . Koppel de kabel los en verwijder het toetsenbord volledig uit de Dell E1705 .
6

Verwijder de vier schroeven aan de onderkant van het LCD- display met de kruiskopschroevendraaier . Trek het display uit de laptop en zette het een paar centimeter boven de onderste helft van de E1705 . Niet volledig het scherm te verwijderen want het heeft nog steeds kabels die naar het moederbord .
7

Draai en verwijder de zes polssteun borgschroeven in het midden van de zaak . De schroeven , die onder de oorspronkelijke locatie van het toetsenbord , zijn allemaal gemerkt met de letter " P. "
8

Til het gehele plastic polssteun van de Dell E1705 . Zoek het zilver en koper kleurige koellichaam montage aan de rechterzijde van het moederbord . Verwijder de vier schroeven van het koellichaam.
9

Trek het koelelement plein processor van de E1705 's . Draai de processor borgschroef , welke is gepositioneerd direct boven de processor , tegen de klok in met een platte schroevendraaier .
10

Pak twee tegenovergestelde uiteinden van de processor en de opwaartse trek de component om het ontgrendelen van het moederbord socket . Plaats zorgvuldig de nieuwe processor op de socket en zorgen voor alle pinnen een lijn met de gaten in de socket .
11

Duw totdat de processor stopt en draai de borgschroef rechtsom . Monteer elk van de Dell E1705 onderdelen die u eerder hebt verwijderd en zet de laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een laptop scherm k…
·Hoe kan ik een Dell Latitude E…
·HP Pavilion dv6000 Specificati…
·Hoe een HP Pavilion DV6119US P…
·Hoe lang kan een Toshiba Lapto…
·Specificaties van een Lenovo R…
·Wat zijn de voordelen van het …
·Hoe vervang Een Power Jack op …
·Voordelen van een laptop 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een printer gebruiken onder L…
·Kindle Vs . Borders E - Reader 
·Hoe te Speakers In Netbooks 
·How to Get Rid van oude computers voor g…
·Hoe maak je een toetsenbord schoon met a…
·Hoe maak je een IBM harde schijf Wachtwo…
·Wat is op korte termijn of tijdelijke ge…
·Hoe partitie een 80 GB harde schijf 
·Hoe Laptop Notebook Boost WiFi 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com