Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe Laptop Gegevens overbrengen naar een nieuwe harde schijf
Laptop computers niet de inwendige ruimte nodig is om meerdere harde schijven huisvesten bieden - dat wil zeggen , moet u een externe verbinding gebruiken om gegevens tussen uw huidige laptop harde schijf en een nieuwe schijf overzetten . Met de hulp van een externe schijf behuizing , kunt u tijdelijk uw nieuwe harde schijf om te zetten in een externe schijf , en de gegevens overzetten van uw oude harde schijf naar de nieuwe voordat upgraden . Instructies
1

Verwijder alle niet - essentiële gegevens op uw huidige harde schijf te verlichten en verminderen de tijd die het duurt om te migreren naar de nieuwe drive . Verwijderen van programma's of grote bestanden die u al hebt een back-up op cd's of dvd's te verwijderen . Gebruik het menu " Programma's en onderdelen " in Windows om overbodige programma's te verwijderen ( " Start " > "Configuratiescherm " > " Programma's en onderdelen " ) . Kopen van 2

Plaats uw nieuwe harde schijf in de 2.5 - inch externe schijf behuizing . De vormfactor van de harde schijf behuizingen zal variëren tussen de fabrikanten . Schuif het uiteinde van de harde schijf met poorten op het, in de omhulling eerste - de contacten en aansluitingen worden in de achterkant van de behuizing . Zorg ervoor dat de contacten aan de achterkant van uw harde schijf goed zijn aangesloten op poorten binnenkant van de behuizing.
3

Sluit de harde schijf behuizing aan uw laptop via de behuizing van de USB 2.0 of Firewire datakabel - behuizing komen met een van beide type aansluiting , of beide . Sluit een uiteinde van de geselecteerde data kabel naar de label -poort op de harde schijf behuizing . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de overeenkomstige poort op uw computer . Als u gebruik maakt van een USB- kabel, sluit het platte uiteinde van de kabel in de USB- poort op uw computer .
4

Sluit de voedingsadapter van de harde schijf behuizing aan op de netaansluiting aan de behuizing en dan stekker transformator van de adapter in een stopcontact .
5

Download en installeer een gratis exemplaar van een harde schijf klonen nut om uw laptop ( zie bronnen ) . Terwijl de nuances van elke harde schijf klonen nut anders zal zijn , zal het idee hetzelfde zijn .
6

Start het programma . Selecteer uw huidige harde schijf als de " bron " rijden van het programma menu-interface en zet je nieuwe ( externe ) harde schijf als de "target " drive . Selecteer vervolgens de optie om de bestandsoverdracht te starten .

Schakel uw laptop 7 na het klonen is voltooid . Koppel de externe harde schijf van uw computer en verwijder de schijf uit de behuizing .
8

Draai uw laptop ondersteboven , de batterij te verwijderen en open de onderkant van uw laptop naar uw huidige harde schijf wisselen met zijn vervanging - . Raadpleeg de handleiding van uw laptop voor specifieke informatie over het vervangen van de harde schijf van uw laptop

Previous: Next:
  laptops
·Voordelen van de Intel Centrin…
·Hoe maak je extra RAM installe…
·Dell 8500 Specificaties 
·Hoe een HP Pavilion DV2120 lap…
·Klok Problemen in een Compaq E…
·Compaq C304nr Specificaties 
·Hoe maak je een harde schijf w…
·Hoe de Password Reset op een T…
·Wat heb ik nodig in een laptop…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB -printer instellen 
·Bluetooth- technologie op Computers 
·Hoe maak je een gepersonaliseerde Photo …
·8GB Vs . 12GB RAM 
·Hoe installeer ik Dell 6400 Notebook geh…
·Hoe kan ik een Fujitsu N6410 Laptop vide…
·Hoe maak je een 27 - inch iMac gebruiken…
·Hoe maak je een voorpaneel USB Bypass op…
·Hoe gaat u naar een Inspiron 1520 BIOS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com