Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe uw laptop gebruiken voor klasse maken van notities
Hoewel veel mensen gebruik maken van pen en papier naar de klas aantekeningen te maken , kan een laptop worden gebruikt ter aanvulling of vervanging van deze methode . Digitale nota's zijn gemakkelijk te bewerken , kopiëren en delen met classmates.However , alvorens te beslissen om uw bindmiddel vervangen door een laptop , het volgende overwegen: Laptop-batterijen moeten regelmatig worden opgeladen om maximale prestaties te garanderen . Als je langzaam typt , zult u niet in staat zijn om notities te maken met een traditioneel toetsenbord . En tot slot , zullen sommige leraren niet toe dat u uw laptop in de klas , dus zorg ervoor dat u met uw instructeur alvorens in uw computer . Wat je
Laptop
tekstverwerkingsprogramma
Tablet computer
Need Toon Meer Aanwijzingen
Word - Processing
1

Aankomst in de klas een paar minuten te vroeg op te zetten . Ruim uw bureau op en laat voldoende ruimte voor uw laptop en tekstboek . Zet de computer aan en log - in op je account . Kopen van 2

Open een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word , OpenOffice of Notepad . Open een nieuw document -bestand en sla het op , noem het bestand adequaat met de naam van de klasse en de datum ( dat wil zeggen : Math_Fractions Unit _ 4,10 ) , zodat u het later gemakkelijk vinden . U kunt ook rechtsreeks een header ( titel ) op een blanco pagina met deze informatie .
3

Typ uw notities . Vergeet niet dat het maken van notities is niet over het vastleggen van elk woord , maar is veeleer de ontwikkeling van een geannoteerd overzicht . Uw notities moet leerboeken , artikelen en andere bronnen door uw docent genoemd verwijzen .
Opname

toestemming van je docent om de lezing te nemen 4 Request . Hoewel je zou moeten vragen alvorens de apparatuur in de klas de eerste keer , is het beleefd om goedkeuring te krijgen bij het veranderen van de apparatuur die u gebruikt , het toevoegen van video - opname of distributie lezing materialen .
5

Stel uw computer op de voorkant van de klas . Als u niet in staat om een stoel te vinden aan de voorkant zijn , krijgen toestemming om uw computer te laten aan de voorzijde van de kamer of op het bureau van de instructeur .

De meeste laptops hebben ingebouwde microfoons. Als u dat niet doet, kunt u een externe microfoon te kopen voor minder dan $ 20 . Met behulp van een webcam zal u de klasse , met inbegrip van eventuele demonstraties of visuals de professor maakt gebruik toestaan ​​om video - opname .
6

Open een opnameprogramma zoals Microsoft Sound Recorder . Test de audiokwaliteit en de instellingen voor de kamer te passen .

Record 7 en sla de klas of collegezaal met een geschikte bestandsnaam . Omvatten de klasse , instructeur en datum in de naam ( dat wil zeggen : Smith_Science_Earth Rotation_7.20.mp3 ) op Twitter

Beoordeling 8 de opname thuis en helder belichte delen van de lezing te gebruiken als digitale notities
.
tablet PC
9

Breng een tablet-pc en de stylus naar de klas , in plaats van een notitieboekje en potlood .
10

Open een tekstverwerkingsprogramma .

Type notes 11 . U kunt schakelen tussen de key -entry en handschrift als dat nodig is. Notities opslaan met een passende bestandsnaam .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je het toetsenbord wijzige…
·Hoe uit elkaar te halen een Co…
·Hoe een HP Pavilion toetsenbor…
·Hoe de Keys Take off een lapto…
·Hoe je het moederbord op uw In…
·Hoe te openen Cover van een To…
·Technische informatie over een…
·Hoe kan ik een laptop formatte…
·Over Laptop Cooling Pads 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·How Do You Light Up een laptop toetsenbo…
·3 Button Vs . Wheel Mouse 
·Wat is de toegangscode op mijn computer 
·Hoe te verbinden van een laptop op een t…
·Hoe te wijzigen Wireless LAN Manager Del…
·Hoe te Overclock een Compaq V2000 
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf inst…
·Hoe schakel ik Touch Tool Bar op Laptops…
·Hoe kan ik een Fujitsu N6410 Laptop vide…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com