Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Toshiba L35 Demonteer
De draagbare karakter van Toshiba's Satellite L35 laptop dit betekent dat het zal haar billijk aandeel van druppels , hits en andere fysieke schade gedurende zijn leven ervaren . Het betekent ook dat je kan hebben om onderdelen op een bepaald punt te vervangen . Helaas , het nemen van uw L35 naar een reparatiewerkplaats kan je meer kosten dan het kopen van een nieuwe laptop . Als je leert hoe je je L35 demonteren op uw eigen , kunt u reparaties te maken en zelf onderdelen te vervangen en verlengen de levensduur van uw laptop . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Hex - moer schroevendraaier
elektrostatische ontlading strap
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel het netsnoer van de L35 . Verwijder eventuele extra randapparatuur houdt printers of muizen die aan de laptop . Leg de laptop naar beneden , met de voorkant van de laptop naar u toe . Kopen van 2

Verwijder de batterij , die is gelegen aan de achterkant van de laptop . Schuif de vergrendeling schakelaar aan de linkerzijde van de batterij in de ontgrendelde stand . Druk op de vrijlating schakelaar aan de rechterzijde van de batterij en trek de batterij uit de laptop basis .
3

Verwijder de harde schijf . De harde schijf bevindt zich in de voorste , linker hoek van de laptop . Verwijder de twee schroeven waarmee het deksel op zijn plaats en verwijder het deksel . Schuif de vaste schijf naar links om deze los te koppelen van het moederbord en trek hem uit de vaste-schijfruimte .
4

Verwijder de geheugenmodules . De geheugenmodules bevinden zich in het centrum van de laptop . Verwijder de twee schroeven van het deksel los en verwijder het deksel . Gebruik je vingers om de verspreiding van de vergrendelingen aan de zijkanten van de modules om ze pop -up . Pak de modules door de zijkanten en schuif ze uit de stopcontacten .
5

Verwijder de draadloze kaart . De draadloze kaart is gelegen aan de rechterkant van de harde schijf . Nogmaals , verwijdert u de twee schroeven op het deksel en verwijder het deksel . Maak de zwarte en witte antennekabels van de draadloze kaart . Schuift u de hendels aan de zijkant van de kaart en schuif deze uit het stopcontact .
6

Verwijder de DVD drive . Het dvd-station bevindt zich aan de linkerkant van de geheugenmodules . Verwijder de enkele schroef vast te houden op zijn plaats . Duw de achterkant van de drive met een schroevendraaier om het glijden van de basis . Als het uit ongeveer een centimeter , grijp de drive en schuif deze uit de dop geheel .
7

Verwijder de 21 schroeven nog op de onderkant van de laptop . Verwijder de twee schroeven van de scharnierkap aan de zijkant van de laptop ook. Koppel de power jack -kabel en USB -kabel van het moederbord . De power jack kabel ligt in de geheugenmodules baai en de USB-kabel is gelegen in de draadloze kaart baai . Draai de laptop om en open het beeldscherm .
8

Verwijder het toetsenbord . Gebruik een platte schroevendraaier te wrikken van het toetsenbord bezel , gelegen langs de bovenkant van het toetsenbord . Verwijder de ring . Til het toetsenbord op en koppel het los van het moederbord te verwijderen .
9

Verwijder het beeldscherm . Koppel de videokabel die loopt van het display op het moederbord . Haak de draadloze antennekabels van hun route. Verwijder de vier schroeven waarmee het beeldscherm op zijn plaats . Zodra de schroeven zijn verwijderd , schuift het beeldscherm recht omhoog om deze uit de laptop basis te verwijderen .
10

Verwijder de bovenklep . Er zijn vijf schroeven van de bovenste kap op zijn plaats . Verwijder alle vijf van hen en koppel de kabel die van het touchpad op het moederbord . Til de bovenste klep van de laptop basis .
11

Verwijder het moederbord . Gebruik een hex - moer schroevendraaier om de twee hex - moeren naast de VGA-poort te verwijderen . Verwijder de twee schroeven waarmee het moederbord aan de laptop basis . Koppel de kabel die van de sprekers op het moederbord . Op het moederbord te verwijderen , til de rechterkant van het bord en schuif deze uit de basis .
12

Verwijder de CPU . Zoek de CPU en de koelunit in de rechterbovenhoek van het moederbord . Verwijder de vier schroeven van de koelunit op zijn plaats en til het van de CPU . Schuif de vergrendeling schakelaar op de CPU- socket naar de ontgrendelde positie . Pak de CPU aan de randen vast en til deze recht omhoog om deze te verwijderen .

Previous: Next:
  laptops
·Verschil tussen een Laptop Doc…
·Hoe maak je een toetsenbord en…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij v…
·De Inspiron 9400 Zal niet Herk…
·Hoe Dell Studio Speakers Upgra…
·Hoe maak je een MSI GX700 lapt…
·Beschrijving van een Dell lapt…
·Hoe een gateway laptop 's Touc…
·De snelste Asus gaming laptops…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Dell 946 inktcartridges Fix 
·Hoe kan ik meerdere pagina Documenten sc…
·Mislukt Hard Drive Data Recovery 
·Hoe Hard Drives wijzigen op een MacBook 
·Hoe kan ik een Magicolor printer reinige…
·Heb Bewerkt Foto Get gesynchroniseerd om…
·Hoe kan ik een HP 7280 inktcartridge Lek…
·Mijn laptop is aangesloten en niet oplad…
·EasyCap Alternatieven 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com