Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe een EMachines laptop Demonteer
EMachines is een Koreaanse computer productiebedrijf opgericht in 1998 . EMachines laptops zijn over het algemeen beschouwd als laag geprijsde consumenten- computers . Zoals bij elke laptop , eMachines computers zijn nog steeds onderworpen aan defecte hardware die probleemoplossing nodig heeft , en eventueel moeten worden hersteld of vervangen . In deze gevallen moet u weten hoe u uw eMachines laptop veilig en correct te demonteren . Ontmanteling elke laptop verkeerd kan, en vaak doet , resulteert in permanente schade aan onderdelen van uw computer . Elke eMachines laptop is verschillend in de manier waarop het wordt gedemonteerd . Wat je
Precision Need schroevendraaier set
Platte schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
ESD polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw laptop , klap het LCD-scherm uit en trek de netadapter . Plaats de laptop naar beneden , en dan plaats het zodanig dat de voorste opening is naar u toe . Kopen van 2

Zoek de accu in de rechterbovenhoek van de laptop onderste behuizing . Druk op de knop batterij release, en verwijder deze vervolgens uit het batterijcompartiment .
3

Zoek het klepje van het geheugen in de laptop linksonder . Verwijder de enige Phillips schroef waarmee de kap op zijn plaats . Verwijder het deksel van de laptop . Verdeel de witte vergrendelingen aan weerszijden van de geheugenmodule . Kantel de module onder een hoek en verwijder deze uit het geheugenslot . Herhaal dit voor elke module verwijderd .
4

Zoek de harde schijf compartiment in de laptop rechterbenedenhoek . Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de vaste schijf aan het compartiment. Schuif deze uit het compartiment en zet het opzij .
5

Verwijder alle resterende Phillips - schroeven uit de laptop onderste behuizing . Plaats de laptop verticaal met de achterkant van het LCD scharnieren naar boven . Er zijn scharnierkappen achter elke LCD scharnier . Verwijder de enige Phillips schroef uit elk scharnier deksel . Verwijder de scharnieren van de laptop .
6

Plaats de laptop naar boven en trek openen het LCD-scherm . Steek een kleine platte schroevendraaier in het midden van het toetsenbord bezel . De bezel is een smalle strook van plastic zich boven de bovenste rij toetsen op het toetsenbord . Het overspant de gehele breedte van de laptop . Wrik de ring tot hij loskomt van de laptop behuizing . Verwijder deze uit de laptop .
7

Verwijder de drie behoud kruiskopschroefjes van achter de bovenste rij toetsen op het toetsenbord . Til het toetsenbord uit het compartiment , en vervolgens zorgvuldig plaats het naar beneden over de polssteun .
8

Zoek de kleine printplaat onder het LCD -scherm aan de bovenkant van de laptop bovenste behuizing . Verwijder de enkelvoudige Phillips - kop schroeven vast aan de laptop . Til recht omhoog op de printplaat om het los te koppelen van de laptop . Zet de printplaat aan de zijkant .
9

Zoek de grote platte kabel die uit de onderkant van het toetsenbord . Zoek de connector op het moederbord . Gebruik een platte schroevendraaier om voorzichtig los van de vergrendeling lipjes aan weerszijden van het toetsenbord connector . Koppel de lintkabel van het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
10

Zoek de touchpad kabel gelegen boven het touchpad gebied van de laptop . Koppel de touchpad los van de connector op het moederbord .
11

Zoek de twee LCD- video- kabels die uit de linkerkant van het LCD-scherm . Er is een groot LCD -kabel en een kleinere kabel . Verwijder de zwarte kruiskop schroef waarmee de grotere kabel naar het moederbord . Ontkoppel beide kabels uit hun connectoren op het moederbord .
12

Verwijder de enkelvoudige kruiskopschroefjes uit elke LCD scharnier . Til het LCD-scherm panel off base van de laptop en zet deze op de zijkant .
13

Verwijder alle resterende Phillips - schroeven uit de laptop bovenste behuizing . Verwijder de bovenste behuizing van de laptop basis . Dit onthult alle interne componenten van uw eMachines computer .

Previous: Next:
  laptops
·De specificaties voor een IBM …
·Hoe de koelventilator Vervang …
·I3 Vs . T6600 processor 
·Specs van een ThinkPad A22m 
·Hoe te Gooi een Laptop Batteri…
·Hoe te Lexmark 4200 printer so…
·Hoe maak je een Laptop Skin aa…
·Hoe kan ik een laptop instelle…
·Soorten RAM voor LG K1 Series …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een BIOS batterij vervangen op een n…
·Spelregels 5.1 Surround Met de Mac Mini 
·Hoe maak je een Epson Stylus NX210 Regis…
·Hoe maak je een systeemherstel op Dell L…
·Hoe de cover te verwijderen van een Dell…
·Microsoft Wireless Optical Mouse 3000 In…
·Hoe wijzig ik de Drive Letters in Window…
·Hoe om gegevens van een harde schijf naa…
·Hoe kan ik een Dell Axim Password Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com