Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Informatie over de Asus Laptop
Asus laptops hebben een aantal prijzen gewonnen en zijn een populaire keuze voor de consument . Het in Taiwan gevestigde bedrijf is de eerste om te komen met de draagbare netbook, die de computer wereld veroverde . Asus maakt een reeks van laptops aan verschillende behoeften van de consument voldoen. Zijn laptops , die economisch geprijsd , zijn populair bij studenten en occasionele gebruikers , met netbook laptops beginnen bij rond de $ 300 ( vanaf augustus 2010) . Alle Asus laptops worden geleverd met een Microsoft Windows-besturingssysteem . Functies

Asus
maakt laptop modellen gericht op de zakelijke en thuisgebruikers , alsmede dunne en lichte laptops en netbooks voor studenten en mensen die onderweg zijn . Haar line-up bestaat uit de B53F Veelzijdige Business Notebook , U30Jc en UL50Vs dunne en lichte notebooks en K40IJ Veelzijdige notebook die is gericht op thuis -en zakelijke gebruikers . Zijn F50Sv , N70SV en N90SV multimedia notebooks hebben de Intel Core 2 processor gericht op het leveren snellere prestaties en een grotere energie- prestatie . Asus notebooks worden geleverd met tussen de 2 tot 4 GB RAM -geheugen en een harde schijf capaciteit van tussen de 250 en 320 GB .
Garantie

meeste Asus laptops
geleverd met een gratis twee jaar garantie en een jaar accidentele schade garantie . De laptops zijn doorgaans voorzien van twee-weg gratis standaard verzending en 24 /7 technische ondersteuning .

De

De Asus UL30A laptop te maken lijst van de top 10 PC World notebooks met een goede levensduur van de batterij . De ultra - portable notebook , die een adviesprijs van $ 800 ( vanaf augustus 2010) , werd geprezen om zijn heldere scherm , stijlvol design en het comfortabele toetsenbord .
Awards

Asus werd gewaardeerd door IDC Marktonderzoek als een van de top drie notebook merken in Europa in 2008 . Het bedrijf ontving 3268 awards en aanbevelingen van technologische bedrijven en IT- journalisten wereldwijd in 2009 . Asus is gerangschikt in de top 10 van Business Week InfoTech 100 in 2008 en is verschenen in de lijst voor 11 opeenvolgende jaren . Zijn Eee PC 1218 netbook won een 2010 Red Dot Product Design Award .
Overwegingen

Asus
is populair bij de consument , want het biedt een betrouwbare en redelijk geprijsde notebooks met een goede levensduur van de batterij en een solide garantie. Asus netbooks kan een goede keuze zijn als een van je kinderen is een student .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe Memory verwijderen in een …
·Specs voor een Dell B130 PP21L…
·1080P Laptop Vs . 720P 
·Hoe te vervangen een Acer 5000…
·Hoe te ontgrendelen een Panaso…
·Hoe de harde schijf van een So…
·Hoe je Print Screen gebruiken …
·Hoe Acer Laptop System Disks m…
·Hoe maak je Reformat een Toshi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een webcam gebruiken voor Ho…
·HP Printer werkt niet met AVG Anti-Virus…
·Hoe maak je een zelftest uitvoeren op ee…
·Computer Forensics Research Topics 
·Bij het spelen van online games , zijn a…
·Hoe de Drivers voor een Canon i560 Updat…
·Hoe maak je een geheugenkaart installere…
·Hoe de Logitech QuickCam Orbit Gebruik 
·Hoe maak je een Power Board Verwijder in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com