Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Fujitsu Lifebook 5020 Specs
De Fujitsu Lifebook P5020 is een notebook computer die een groot deel van de macht packs in een zeer klein pakket . Fujitsu Lifebook P5020 vrijgegeven van de in 2003 , en u kunt nu de computer te vinden op de gebruikte markt en vraag me af of het past bij uw behoeften . Onderzoekt de specificaties van de Fujitsu Lifebook P5020 om te bepalen of het de computer die u zoekt . Processor en RAM

De Fujitsu Lifebook P5020 is voorzien van een Ultra - Low Voltage ( ULV ) versie van de Intel Pentium M processor geklokt op 1 GHz en 256 MB RAM-geheugen in zijn basisconfiguratie . U kunt een extra 256MB toe te voegen aan het totaal op 512 te brengen . De Lifebook P5020 draait op de Intel 855GM chipset en draagt ​​de Centrino- merknaam .
Storage

De Fujitsu Lifebook P5020 kan een 40GB of een 60GB harde schijf , afhankelijk van de configuratie . Daarnaast is het voorzien van een combo optisch station dat cd's kan branden en DVD's lezen . U kunt extra opslag of andere extra kaarten toevoegen via een PCMCIA ( PC Card ) slot . De Lifebook P5020 kan ook lezen CompactFlash , Memory Stick en Secure Digital geheugenkaarten met behulp van de geïntegreerde kaartlezer .
Grootte en gewicht

De Fujitsu Lifebook P5020 heeft een 10.6 - inch breedbeeldscherm en weegt minder dan 4 kilo. Als u de computer zo licht mogelijk zijn en zelden gebruik van de optische drive , kunt u de schijf te verwijderen en plaats een kapje over de opening om het gewicht te snijden met bijna een extra half -pond . De Lifebook P5020 is ongeveer 10 " met 8 " vanuit de top , en iets meer dan 1.5 "dik .
Networking

Er zijn drie verschillende ingebouwde opties voor netwerken de Lifebook P5020 : . . de computer een 802.11b - compatibele draadloze adapter , een Ethernet-adapter en een 56k dial - up modem U kunt ook een ander netwerkapparaat met behulp van de PC Card-slot of een van de USB poorten te installeren
| Video

de 10.6 - inch scherm van de Lifebook P5020 heeft een native resolutie van 1280x768 pixels . Omdat dit een vrij hoge resolutie voor zo'n klein scherm , gebruikers met een slecht gezichtsvermogen kan beter worden gediend door een notebook met een groter scherm . U kunt een extern beeldscherm hechten aan de Lifebook P5020 via de VGA of S-Video uitgangen .

Previous: Next:
  laptops
·Lenovo X200 Prestatie 
·Wat is het verschil tussen Q85…
·Compaq 6910p Specs 
·Mijn HP Webcam Licht is geplak…
·HP Pavilion ZE1250 Specs 
·Hoe partitie een Acer Aspire O…
·Gerenoveerde Laptops Vs . Nieu…
·Hoe maak je een Power Jack Ver…
·Mijn laptop geen verbinding me…
  Related Articles
Hoe kan ik een Fujitsu N6410 Laptop vide…
Hoe maak je een Fujitsu videokaart verva…
Hoe maak je een Fujitsu Lifebook T-serie…
Hoe maak je een Fujitsu Tablet Haak een …
Informatie over de Fujitsu Stylistic LT …
Hoe maak je een Fujitsu Stylistic 
Hoe te herstellen van een Fujitsu 3400 U…
Hoe de oriëntatie wijzigen op een Fujit…
Hoe te Fujitsu fi - 4120C scanner instal…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een album Move Van iPhoto naa…
·De aard van de HP Laser Printers 
·Hulp voor een Stuck Multimedia Card 
·Hoe maak je een Uitpuilende condensator …
·Wat doet een Webcam Do 
·Wat is DDR400 PC3200W ? 
·Hoe maak je een Microsoft Fax Server ver…
·Hoe maak je een CX5400 Head Reinig 
·Hoe maak je een kroon op het Keyboard La…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com