Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je het moederbord vervangen op een HP DV6000
Wanneer uw HP DV6000 moederbord slecht gaat , je laptop wordt niets meer dan een grote presse-papier . U kunt uzelf de kosten van de aanschaf van een nieuwe laptop , met alleen het vervangen van het moederbord . Je moet bijna elke component nemen op de laptop uit elkaar te krijgen op het moederbord , dus plannen op zijn minst een paar uur om de vervanging wilt voltooien . Instructies
1

Schakel de DV6000 uit, haal het netsnoer en zet hem dan op tafel . De voorkant van de laptop moet nog steeds worden geconfronteerd met je , maar je bent op zoek naar de onderzijde . Schuif de vergrendeling naar links en til de voorste rand van de batterij om deze uit de DV6000 te verwijderen . Kopen van 2

Gebruik uw kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven in het paneel te verwijderen op de rechterbenedenhoek van de laptop de onderstaande schroef en rechts van de vergrendeling , de vijf schroeven aan de binnenkant van de batterij holte , de twee schroeven in de bovenzijde van het centrale paneel in het midden van de laptop de twee schroeven op de achterste hoeken van de laptop , het vier schroeven aan de voorkant van het toetsenbord , de twee schroeven aan de rechterkant van het toetsenbord en de twee schroeven in het midden van de onderste rechter kwadrant van het toetsenbord.
< br > 3

Trek de afdekking in het midden van de laptop , om de geheugenmodules te onthullen . Verwijderen van een kleine schroef direct aan de linkerkant van de geheugenmodules , en een schroef zich buiten het geheugengebied , net rechts van de eerste schroef .
4

Trek het paneel zich in de rechterbenedenhoek van de laptop en verwijder deze . Trek aan het lipje van de vaste schijf die u zojuist onthuld , en verwijder de harde schijf van de laptop .

Place 5 het uiteinde van een paperclip in het gaatje op de dvd-drive . De rit zal openen wanneer u dit doet . Trek de schijf helemaal uit , en verwijder deze .
6

Draai de DV6000 over en voorzichtig openen het helemaal .
7

Trek aan de achterkant van het afdekplaatje , gelegen tussen het toetsenbord en het beeldscherm . De schakelaar deksel wordt opgeklapt en kom uit de buurt van het bord . Volg de kabel aangesloten op de schakelaar deksel op de connector op het bord . Flip de connector omhoog , en verwijder de kabel . Verwijder het afdekplaatje .
8

Til de achterkant van het toetsenbord en schuif deze ongeveer een centimeter . Draai de achterkant van het toetsenbord naar voren , totdat hij over de touchpad rust . Zoek de kabel die het toetsenbord wordt aangesloten op het moederbord , en maak deze los van de connector op het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de computer .
9

Verwijder de twee kleine schroeven op de luidspreker montage , koppel de kabel aan het einde van de sprekers van het moederbord . Verwijder de luidsprekers .
10

Koppel de twee kleine kabels in de linker bovenhoek van het moederbord , en een direct onder het midden van waar het toetsenbord was . Draai de twee schroeven in de scharnieren die het scherm aansluiten op de laptop . Til het scherm om het te verwijderen .
11

Draai de DV6000 om en verwijder de drie schroeven van de linkerkant van de laptop , en de drie schroeven van de bovenste rand van de laptop . Draai vervolgens het terug om en verwijder de twee schroeven in de rechterbovenhoek van waar het toetsenbord was , en de ene schroef in de linkerbovenhoek .

Release 12 en verwijder de twee kabels aan de linkerkant van de laptop , en de ene kabel die van het touchpad om het centrum van de laptop .
13

Trek aan de achterkant stuk van de bovenklep , en het zal komen off . Trek vervolgens op de bovenklep en verwijder het, het blootstellen van het moederbord .
14

Verwijder de twee schroeven waarmee de audiopoort vasthouden aan het moederbord . Schuif de havens terug , dan koppelt u de kabel tussen hen en het moederbord . Verwijder de audiopoorten . Herhaal deze procedure voor de USB en power -poorten .

Release 15 de kabel die loopt van waar de stop van de macht was van zijn clips . Verwijder de twee schroeven aan elk van de flappen komende uit de rechterkant van het moederbord . Pak het moederbord van de DVD drive connector aan de rechterzijde , en draai het omhoog . Trek vervolgens het moederbord uit de buurt van de laptop .
16

omgekeerde het hele proces om een nieuw moederbord te installeren .

Previous: Next:
  laptops
·Specs van een HP Pavilion N541…
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop …
·Hoe kan ik een verstopte Vent …
·Hoe om Laat uw laptop op een t…
·De HP n5425 is een laptop comp…
·Hoe de Print Screen -toets op …
·A215 - s4757 Oververhitting 
·Wat te zoeken wanneer u een la…
·Hoe maak je een kaart Debug vo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Toughbook Touch Screen k…
·Hoe maak je afdrukken van een 1099 op ee…
·Compatibiliteit voor een Intel Duo Core …
·Hoe te verminderen Cooling Fan Noises 
·IBM ThinkPad Identificatie 
·De specificaties van een Toshiba E740 Po…
·Hoe te lezen Een Mini SD Card 
·Hoe kan ik een MacBook installeren op ee…
·Hoe maak je een XP Audio Card Installeer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com