Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
A215 - s4757 Oververhitting
Laptops moeten zijn aanzienlijk kleiner dan pc's te zijn draagbaar . Een probleem hierbij is dat er minder ruimte voor de luchtstroom . Met minder lucht bewegen door , kan een laptop CPU beginnen te oververhitten . Als de processor van de computer te warm wordt , dan schakelt hij om schade aan de computer te voorkomen . Om zo goed mogelijk oververhitting te voorkomen , houden routinematige reiniging als onderdeel van uw laptop onderhoudsschema . Het houden van uw computer koel kan verhogen de prestaties en verlengt de levensduur van uw computer . Symptomen van Laptop Oververhitting

Het deel van de computer dat de meeste warmte genereert is de processor . De processor is wat er werkelijk doet alle berekeningen in een computer . Volgens CPU- World, de AMD Turion 64 TL - 56 processor in de Toshiba A215 - S4757 kan een maximale temperatuur van 95 graden Celsius of 203 graden Fahrenheit weerstaan ​​. In het algemeen moet de computer eigenlijk veel koeler . Om de processor te houden in de 50 tot 70 graden Celsius range , ventilator van uw laptop loopt . Als je hoort de ventilator herhaaldelijk te versnellen tijdens het gebruik van de computer of als het constant is zeer snel of hard loopt , kan dit een teken zijn van de laptop is het produceren van te veel warmte voor de fan . Als de CPU te warm wordt , kan de computer blauw scherm zie je of volledig uitgeschakeld . Dit is om de processor te houden van het veroorzaken van schade aan andere delen van de laptop .
Het koellichaam reinigen

Een heatsink is een wafer van metaal naast de ventilator van de laptop is dat koelt de computer door het absorberen en de distributie van warmte . Het oppervlak van de heatsink is eigenlijk heel belangrijk omdat het bestaat uit vele dunne stukken metaal . Het reinigen van de heatsink is niet gemakkelijk en mag alleen worden geprobeerd door degenen die bekend zijn met de computer te repareren. Om toegang te krijgen tot de heatsink , draai de onderkant van de computer , scheiden het geval is , koppelt u het toetsenbord en verwijder deze . Gebruik een wattenstaafje om weg te borstelen het vuil of stof dat zich heeft verzameld in of op de heatsink .
Ventilator reinigen

Een veel eenvoudiger manier om af te koelen de computer is voor het reinigen van de ventilator . Gebruik een blikje lucht te spuiten in de ventilatieopeningen van de computer . Dit zal helpen los vuil en stof dat zich heeft verzameld op de ventilator in de tijd .
Preventief onderhoud

Aangezien het reinigen van de ventilator is zo makkelijk , er is geen reden om niet te doen het elke paar maanden . Dit kan helpen om je fan efficiënt draaiend . Wanneer u uw laptop gebruikt , plaatst u deze op een vlakke ondergrond met toegang tot de lucht aan alle kanten , waaronder onder de laptop . Bij gebruik van de laptop op een zachte ondergrond, zoals uw schoot of kussen , kan warme lucht niet ontsnappen uit de onderste opening , waardoor de interne temperatuur te stijgen . Als u de computer te gebruiken op de bank , overweeg dan de aankoop van een lap desk .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik upgraden van een pr…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Sluit een laptop harde schijf …
·Hoe kan ik een Dell Touchpad G…
·Hoe te Rig een laptop op een m…
·Dell Latitude D600 Pro Tools 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1…
·Hoe maak je een Losse Scharnie…
·Hoe Memory vervangen in een To…
  Related Articles
Mijn iPad is Oververhitting 
Mijn videokaart Net Gestart Oververhitti…
Mijn HP M8187C Met 8500GT grafische kaar…
Problemen Met Mijn M1710 grafische kaart…
Hoe kan ik een Oververhitting Inspiron R…
Hoe te vertellen als Memory Is Oververhi…
Hoe kan ik een 8800GT Van Oververhitting…
Hoe kan ik een Oververhitting GPU Fix 
Mijn Nvidia 8600M is Oververhitting 
  Hardware Articles
·Kan ik gebruik een 8x lege DVD in 16X Ma…
·Hoe maak je een Canon Cartridge Vul 
·Hoe Set Up Cavtel 
·Wat is de NCQ -interface op harde schijv…
·Hoe om leads op een batterij voor een De…
·Hoe werkt een Mainframe Encryption Proce…
·U kunt delen eBooks op Kindle ? 
·Wat is het verschil tussen een 34 en een…
·Toshiba Satellite M305 - S4910 toetsenbo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com