Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te Rig een laptop op een monitor of een tv
Laptops worden geleverd met ten minste een extern videoapparaat haven waar u kunt aansluiten op een kabel op de computer aansluiten op een monitor of TV . Meestal kunt u minimaal een VGA- en een HDMI-poort op moderne laptops , hoewel sommige hebben ook een DVI-poort . Als u uw laptop aansluiten op een extern scherm , moet u bijpassende video -poorten en een juiste kabel te vinden . Zodra je rig de twee apparaten aan elkaar , je laptop instellingen wijzigen op een externe monitor te gebruiken of uw TV-instellingen wijzigen om het Windows-bureaublad verschijnt op uw TV . Instructies
Rig een laptop op een monitor

Turn 1 op uw laptop en laat Windows laden . Stel uw monitor naast de laptop op uw bureau en sluit hem aan op de muur .

Look 2 voor de poorten op uw monitor en bepalen of het heeft VGA , DVI of beide typen poort . Een VGA-poort is meestal blauw en heeft drie rijen van 15 speldgaten totaal , terwijl een DVI -poort is meestal wit en heeft drie rijen van 24 pengaten totaal , plus extra gaatjes aan de zijkant .
3

Kijk voor een bijpassende DVI-of VGA -poort op uw laptop . Sluit de monitor en laptop met een compatibele kabel met twee uiteinden die pinnen in plaats van pin gaten hebben . U kunt ook kabels die een DVI en een VGA- uiteinde hebben .
4

Klik met de rechtermuisknop op het Windows-bureaublad en selecteer " Graphics Options " en " Uitvoeren naar . " Stel de output naar ' Uitgebreid bureaublad . " Afhankelijk van uw computer , kan een grafisch beheer scherm lijken te helpen bij het instellen van de externe monitor , in welk geval je niet nodig deze opties zelf te vinden .
Rig een laptop op een tv < br >

Kijk 5 voor een HDMI ( High - Definition Multimedia Interface ) -poort op zowel de TV en laptop . Als een van beide uw tv of laptop ontbreekt een HDMI-poort , vindt in ieder geval een DVI-of VGA -poort op zowel de laptop en tv . U kunt een S - Video- adapter nodig om uw TV aan te sluiten op uw laptop als uw TV geen andere video- poorten hebben
6

Gebruik het juiste type kabel - . Bijvoorbeeld , een HDMI-kabel bij gebruik HDMI -poorten - om de laptop aan te sluiten op de TV . Bij gebruik van een adapter , steek de adapter in de laptop eerst en dan de stekker in de kabel .
7

Ga naar het menu op uw TV en ga naar de ingang keuzemenu type. Selecteer de ingang die het type poort past , waar u aangesloten de laptop videokabel op de tv , zoals HDMI of S - Video . Uw bureaublad moeten verschijnen op de TV , en u kunt de TV-scherm met behulp van uw laptop en een van de randapparatuur , zoals een draadloos toetsenbord of afstandsbediening te manipuleren .

Previous: Next:
  laptops
·Specificaties van Gateway MX34…
·Hoe uit elkaar te halen een De…
·Hoe maak je verbinding een Tos…
·Hoe kan ik een laptop Shell Be…
·Hoe maak je een Tablet PC 
·Hoe de Toshiba Satellite A135 …
·Compaq Presario 2500 Specs 
·ACPI Vs . APM op een laptop 
·Hoe de batterij te verwijderen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Laptop Verhuur in Auckland , Nieuw-Zeela…
·PC Grafische prestaties 
·Hoe maak je een Sanyo PLC XF35N Probleme…
·Hoe maak je een Drive Letter 
·Hoe kan ik meerdere USB Drives verbindin…
·Hoe om programma's te verwijderen van Wi…
·Hoe maak je een cartridge vervangen op e…
·Hoe een HP 932C inktcartridge Reset 
·De beste Laptops voor Design Professiona…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com